hits
  • 01.12.2015, 12:35

December


Da er det endelig desember og må si selvom jeg mener tiden har gått fort mens vi har bodd her i Southampton, at jeg har ventet lenge på jul. Startet ganske tidlig med julemusikk (kremt, oktober), men det er noe jeg har gjort i alle år. Gjør meg ingen ting at julen kommer like tidlig hvert år og at alle er like sjokerte hvert år. Blir bare mer glad av å tenke på at det snart er jul og blir beroligende av julemusikk. 

I går fikk jeg gjort mer på en dag enn jeg gjorde forige uke. Klapp på skulderen. Det jeg er mest stolt av er adventskalenderen jeg har laget. Skikkelig hjemmesnekra kalender med kleshengere og papirposer fra IKEA. Hvert år har Georg og jeg laget adventskalender på deling - altså vi trekker annen hver dag. Så alle oddetall får Georg og alle partall får jeg. Gleder meg allerede til i morgen!


 

Fikk også en kalender av Farmor som jeg får hvert år som også er på deling - i dag fikk jeg åpne!Ellers så står rømmegrøt på menyen, men mangler julebrus.. Får vente til jeg kommer hjem til jul.

 

Har du en adventskaleder?

 

- FRIDA -

 

#desember #jul #kalender #adventskalender #hverdag #julekalender #advent

Sofie Caroline Nilsen

01.12.2015 kl. 12:43
Såå utrolig koselig :) fikk skikkelig julestemning av bildene dine!

Silje Reistad

01.12.2015 kl. 12:48
Åå, så smart! Det må jeg og Marius gjøre til neste år :) Og sier det igjen; leiligheten deres er så fiiin!

Frida Vardehaug Pettersen

01.12.2015 kl. 16:23
Sofie Caroline Nilsen: Åh, så hyggelig å høre :)

Frida Vardehaug Pettersen

01.12.2015 kl. 16:24
Silje Reistad: Det er veldig smart :) Må bruke det man har! Hihi, takk :D <3
Frida Vardehaug Pettersen

Jeg gikk akkurat ut med en bachelorgrad i interiørdesign fra Southampton Solent University etter først å ha gått to år på interiør ved Norges Kreative Høyskole. Har en stor interesse for interiør og elsker å ta bilder. Kontakt: frida.vardehaug@gmail.com Nettside: www.vardehauginterior.com

Search

Bloggdesign