hits
  • 01.10.2016, 17:53

Hva inspirerer meg?


 

Inspirasjon er et viktig tema i mitt yrke som interiørdesigner. Hver dag tar jeg til meg konstruktiv kritikk både fra andre og meg selv om hva jeg kan gjøre bedre. Hva er viktig å fokusere på, og hvordan kan jeg utføre en oppgave best mulig. Her er det inspirasjonsbiten kommer inn. For å bli bedre må jeg vite mer, altså gjøre research og hente inspirasjon. Så begynte jeg å tenke. Hvor får jeg inspirasjon til arbeidet mitt fra? Jeg er en som vil gi andre inspirasjon, både på bloggen, i arbeidslivet og i hverdagen. Hvordan kan jeg inspirere andre hvis jeg selv ikke vet hva som inspirerer meg. Derfor har jeg tenkt noen tanker rundt dette, og kommet frem til noen punkter som er inspirerende for meg.

 

1. Kjæresten min. Jeg vet at det kan være litt klisjé å skrive, men når det er han som hjelper meg med idéer og støtter meg i alt jeg gjør da blir han en stor inspirasjon for meg. Han har også et utrolig stort hjerte hvor han vil slippe inn alle og hjelpe folk som trenger det. Ser opp til han som person og kjæreste som er der for meg hele tiden når jeg trenger det.

 

 

2. Magasiner. Å gå fra personen som inspirerer meg til magasiner er et stort hopp, men magasiner har alltid vært en stor inspirasjonskilde for meg. Selvom jeg ikke alltid hadde råd til å kjøpe de magasinene som jeg absolutt måtte ha, er det fortsatt noe jeg elsker. De fem siste årene har jeg satt noen mål om å kunne jobbe i et magasin, helst da et interiørmagasin. Den drømmen er fortsatt levende.

 

3. Naturen og omgivelsene. Når jeg går ute, om det er i naturen eller i byen syntes jeg det er gøy å legge merke til ting du ikke har lagt merke til før. Spesielt på slike steder som er nye for meg hvor jeg kanskje ikke har gått før. Tar meg selv i å tenke at, "det var symetrisk" eller "utrolig fin bygning". Slike småting gir meg inspirasjon, og det får meg til å tenke om dette er noe jeg kan ta med meg videre.

 


 

4. Bilder. Jeg er selv glad i å ta bilder og komponere hvordan et bilde skal se ut. Da jeg var yngre likte jeg å dandere maten min på tallerkenen, hvor jeg fikk ta bilde med kameraet til mormor og morfar. Dette var før digitalkameraet, så jeg måtte selvfølgelig vente til bildene var fremkalt. Det var slik jeg fant ut at jeg hadde et øye for styling. Jeg er ofte innom Pinterest hvor jeg søker på bilder til forskjellige temaer som gir meg inspirasjon. Jeg bruker ikke alle bildene jeg finner, men lagrer de jeg mener kan være til inspirasjon for meg senere. Instagram er også en kilde som jeg bruker hver eneste dag. Jeg følger de som jeg har interesse for, og som kan gi meg den inspirasjonen jeg trenger.

 

Dette er bare noen av de punktene som er en viktig inspirasjonskilde for meg i hverdagen. Jeg har mange flere inspirasjonskilder, men da kunne jeg sikkert skrevet en bok! Kanskje neste prosjekt? Hehe

 

- FRIDA -

#inspirasjon #interiør #foto #hverdag #blogg #jobb #bilder

RebeccaHasselgard

03.10.2016 kl. 12:49
superfint innlegg å lese! : - )
Frida Vardehaug Pettersen

Jeg gikk akkurat ut med en bachelorgrad i interiørdesign fra Southampton Solent University etter først å ha gått to år på interiør ved Norges Kreative Høyskole. Har en stor interesse for interiør og elsker å ta bilder. Kontakt: frida.vardehaug@gmail.com Nettside: www.vardehauginterior.com

Search

Bloggdesign