hits
  • 05.09.2016, 15:56

Oslo Design FairI går tok jeg turen til Lillestrøm for å dra på interiørmesse. Oslo Design Fair er det nye navnet på tidligere gave- og interiørmessen som er en innkjøpsmesse for interiørbutikker rundt om i Norge. Jeg har jo ingen butikk, men mener det er en fin måte å se hva nyhetene for høsten er for meg som interiørdesigner og blogger. Dette var første gang jeg var på interiørmessen i Lillestrøm og tidligere har jeg vært på Stockholm Furniture Fair. 

 

    

House Doctor                                                                                       OOhh av Lübech Living


Interiørmessen var veldig oversiktlig og lett å forstå hvor jeg skulle gå for å se det jeg ville (for alt er ikke like interessant). Jeg var veldig opptatt av å se hva som er nytt (selvfølgelig), snakke med de som sto på standene og få med meg brosjyrer. Materialer som messing, behandlet/ubehandlet treverk, marmor, ull, skinn og grønnplanter var det som gikk igjen i de fleste standene jeg var i. Med disse materialene fikk de både rustikke- og rene uttrykk. 

 

    
Bloomingville                                                                                                 Structure

En av de standene jeg likte best var Bloomingville sin. Jeg har alltid syntes de har hatt mye fint interiør og denne standen med nyheter var utrolig fin. De fokuserer mye på detaljer og komfortable møbler hvor du kan velge å ha en ren stil eller det rustikke uttrykket. Jeg har gjort meg en elsk på pottene og vasene deres som er så rå og har noen flotte farger. Vil du se nyhetene til Bloomingville for høsten 2016 kan du gå inn HER.Jeg var veldig fornøyd med messeturen min og håper på å ta turen til neste år igjen.

 

Så du noe du likte?

 

- FRIDA -

#interiør #messe #design #lillestrøm #foto #blogg #inspirasjon #søndag #oslodesignfair

katrine

05.09.2016 kl. 19:12
så mye flott det var der! Gøy på slike messer

Frida Vardehaug Pettersen

05.09.2016 kl. 20:32
katrine: Det er veldig gøy på messer :)
Frida Vardehaug Pettersen

Jeg gikk akkurat ut med en bachelorgrad i interiørdesign fra Southampton Solent University etter først å ha gått to år på interiør ved Norges Kreative Høyskole. Har en stor interesse for interiør og elsker å ta bilder. Kontakt: frida.vardehaug@gmail.com Nettside: www.vardehauginterior.com

Search

Bloggdesign