hits
  • 16.09.2016, 16:26

Kundekveld med Halvor Bakke
I går kveld dro jeg til Fargerike Kristoffersen i Horten hvor de hadde stelt i stand en kundekveld med Halvor Bakke. Halvor Bakke er en kjent Norsk designer som blant annet har en egen interiørkolleksjon Signature Collection for Bohus og Pure en servisekolleksjon. Denne høsten er han å se på TV3 med serien Eventyrlig oppussingn, tirsdager kl 2130. Her hjelper han og teamet hans nordmenn med å forvandle hyttene deres fra et middelmådig feriested til en perle. På kundekvelden snakket han mye om hvordan bruke fargene riktig og han nevnte flere ganger at hvis du skal male veggene så anbefalte han å male alle veggene i en farge, ikke fondvegg og helst i en mørk farge. "For vi blir vel egentlig ikke deprimert av mørke farger", som han sa. Det var veldig inspirerende og spennede å høre på det hans sa, selfølgelig litt repetisjon for meg som vet en del av det han sa fra før av, men det er bare positivt.


Det var mange som møtte opp at det faktisk var utsolgt og kø ved åpningen. Gøy at så mange kunne komme og var interesserte!


Også fikk vi en goodiebag med oss hjem fra Fargerike. Her med en liten pung fra Designers Guild, nye fargekartet til LADY Jotun (les om de nye fargene HER), Fargerikets magasin, rabatter hos Fargerike og arbeidshansker.

 

- FRIDA -

#kundekveld #halvorbakke #fargerike #jotun #inspirasjon #goodiebag #foredrag #interiør

Henriette Celin

16.09.2016 kl. 16:58
Så inspirerende da! han hørtes ut som han hadde god peiling ^^
Frida Vardehaug Pettersen

Jeg gikk akkurat ut med en bachelorgrad i interiørdesign fra Southampton Solent University etter først å ha gått to år på interiør ved Norges Kreative Høyskole. Har en stor interesse for interiør og elsker å ta bilder. Kontakt: frida.vardehaug@gmail.com Nettside: www.vardehauginterior.com

Search

Bloggdesign