hits
  • 17.10.2016, 12:59

Halloweenpynt


Nå er vi i midten av oktober, og det er ikke lenge til Halloween. Jeg har alltid likt å feire Halloween hvor jeg kan kle meg ut og selvfølgelig pynte! Søkte litt på hvor vi har fått hele denne feiringen fra. Jeg har lenge trodd at det kom fra USA, men det gjør det tydeligvis ikke. Tradisjonen går tilbake til Storbritannia og den katolske allehelgensdagen på 1800-tallet. Irske og britiske emigranter tok med seg tradisjonene til USA hvor de har fortsatt med dette til den dag i dag. Den sterke dødssymbolikken i amerikansk Halloweenfeiring med skjeletter, hodeskaller, flaggermus og teaterblod er inspirert av den meksikanske allehelgensfeiringen, De dødes dag. 

Halloween er en god blanding fra flere tradisjoner som vi i Norge har gjort til vår egen tradisjon. Det var litt Halloweenfakta fra meg!

(kilde: snl.no)Hvert år skjærer jeg ut et morsomt eller skummelt fjes på et gresskar, men i år har jeg tenkt til å prøve en ny måte å pynte et gresskar. Jeg skal nemmelig male et gresskar og bruke det som pynt. Jeg kommer til å vise det på bloggen når jeg er ferdig, så det er bare å følge med videre.

 

Liker du å pynte til Halloween?

 

- FRIDA -

#dekorasjon #Halloween #oktober #tradisjon #interiør #fest

Silje Reistad

17.10.2016 kl. 14:35
Så kult, gleder meg til å se! Halloween er gøy :D
Frida Vardehaug Pettersen

Jeg gikk akkurat ut med en bachelorgrad i interiørdesign fra Southampton Solent University etter først å ha gått to år på interiør ved Norges Kreative Høyskole. Har en stor interesse for interiør og elsker å ta bilder. Kontakt: frida.vardehaug@gmail.com Nettside: www.vardehauginterior.com

Search

Bloggdesign