hits
  • 31.10.2016, 15:45

Halloween DIY


Denne helgen så er det mange som har feiret Halloween allerede, inkludert meg. Siden det er selveste Halloweenaften i kveld så tenkte jeg å vise dere min halloweenpynt som jeg har laget selv for anledningen. Vil også si at denne pynten er ikke noe som bare trenger å stå fremme nå, men kan brukes ut høsten eller til jul. Dette var mitt DIY prosjekt for Halloween.Startet med å male ett gresskar, så malte jeg to til gitt. Det var veldig morsomt å prøve noe nytt i år, og jeg ble veldig fornøyd med sluttresultatet. Dette er noe jeg kommer til å prøve på til neste år også. 

I helgen så feiret jeg Halloween med noen gode venner. Det er ikke like lett hvert år å finne ut av hva man skal kle seg ut som. I år valgte kjæresten min og jeg å kle oss ut som steindøde hippier. Her er noen bilder av kostymene våres fra helgen.

      

/ Bilder fra Silje - pusemamma.blogg.no /

 

Har du feiret Halloween enda?

 

- FRIDA -

#interiør #Halloween #kostyme #gresskar #dekorasjon #høst #pynt

Victoria Larsen

31.10.2016 kl. 16:59
Så koselig! Fine bilder :D

Frida Vardehaug Pettersen

31.10.2016 kl. 18:35
Victoria Larsen: Takk :D
Frida Vardehaug Pettersen

Jeg gikk akkurat ut med en bachelorgrad i interiørdesign fra Southampton Solent University etter først å ha gått to år på interiør ved Norges Kreative Høyskole. Har en stor interesse for interiør og elsker å ta bilder. Kontakt: frida.vardehaug@gmail.com Nettside: www.vardehauginterior.com

Search

Bloggdesign