hits
  • 22.11.2016, 18:26

Vinterkrans


Vinteren nærmer seg, selvom det ikke ser sånn ut her i Tønsberg. Hvorfor kan ikke været bytte ut regn med snø? Likevel er vi i en fin årstid. Mye skjer i desember, og det er alltid fint å starte litt tidligere med alt. I dag har jeg laget en vinterkrans i skandinavisk stil. Minimalistisk men dekorativ krans. Det du trenger for å lage denne kranse er en stålring, silkebånd, ståltråd og barbunt. Alt utenom barbunten kjøpte jeg på Søstrene Grene, bunten kjøpte jeg på Mester Grønn. Det er selvfølgelig billigere med bar fra skogen, men de ser ikke like pene ut.

Silkebåndet surret jeg rundt metallringen for å få et mykere og penere uttrykk. Etterhvert festet jeg barbuntene med ståltråd rundt ringen, slik at de satt godt fast. Til slutt så det ut som en halv barkrans. Ville dekorere kransen med noe som kan passe hele vinteren. Det blå silkebåndet gjorde hele kransen.Jeg ble veldig fornøyd med ferdigresultatet, og overrasket hvor fort det gikk å lage den. Nå henger den fint utenfor døren våres.

 

Pleier du å lage din egen dekorasjon til jul?

 

- FRIDA -

#interiør #vinter #jul #desember #hverdag #dekor #krans #diy

Victoria Larsen

22.11.2016 kl. 18:42
Så utrooolig fin!! :)

Frida Vardehaug Pettersen

22.11.2016 kl. 18:43
Victoria Larsen: Tusen takk, Victoria :D

Julie

24.11.2016 kl. 19:56
Så fin! Sånn vil jeg også lage:):)
Frida Vardehaug Pettersen

Jeg gikk akkurat ut med en bachelorgrad i interiørdesign fra Southampton Solent University etter først å ha gått to år på interiør ved Norges Kreative Høyskole. Har en stor interesse for interiør og elsker å ta bilder. Kontakt: frida.vardehaug@gmail.com Nettside: www.vardehauginterior.com

Search

Bloggdesign