hits
  • 23.11.2016, 13:03

Black Friday


Som de fleste sikkert har fått med seg, så er det Black Friday denne fredagen. Dette amerikanske konseptet startet på 60-tallet hvor butikkene hadde en mulighet til å øke salget på slutten av shoppingsesongen. De brukte rødt blekk i bokføringen for å vise til tap, og de ville gjøre disse tallene sorte igjen for å vise til profitt. I Norge dukket dette konseptet i 2009, men det var i 2015 det virkelig slo an. I 2015 brukte vi nordmenn hele 270 millioner kroner på shopping online denne dagen. wow! Vi er tillhengere av tilbud, og denne dagen gir oss nettopp dette. (mer info HER)


Jeg skal gjøre et eksperiment og delta på denne store shoppingdagen. Det vil si at jeg skal være på kjøpesenteret kl.0700. Haha! Kan egentlig ikke tro at jeg faktisk skal gjøre det, men det er en mulighet for meg å kjøpe inn julegaver (og kanskje noe til meg selv.)

 

4 TIPS FOR BLACK FRIDAY

1.

Hvis du skal kjøpe julegaver den dagen er det lurest å ha planlagt et budsjett og hva du skal kjøpe. Dagen blir mer stressende hvis du ikke vet hva du skal kjøpe. Bruk tid til å sjekke i butikkene hva du kan gi bort og håp på at det kommer på tilbud den dagen, også på nettbutikker.

Se: Julegavehandel på budsjett.

 

2.

Sett på alarmen. Hvis du skal stå opp like tidlig som meg er det lurt. Hvis du ikke har tenkt deg ut, er det mulighet til å shoppe online på nettbutikker. Sitt i pysjamasen og shoppe julegaver høres ikke dumt ut. Mange butikker starter salgene sine når klokka slår 00:00 den 25. november, så hvis du ikke har tid til å shoppe på morgenen er dette en mulighet. 

 

3.

Ikke bruk mer penger enn hva du har satt av til budsjettet. Veldig enkelt for meg å si, men du "sparer" ikke penger ved å kjøpe ett par nye sko, eller bare en genser fordi den var på 50%. Ha med deg hodet når du shopper. 

 

4.

For deg som faktisk er på jobb denne dagen, ikke fortvil. Mange butikker har allerede startet den såkalte "Black week" hvor de har tilbud hver dag. Det er også mange som har flotte tilbud på lørdagen også. Restesalg.

 

Skal du benytte deg av Black Friday? 

 

- FRIDA -

#blackfriday #shopping #inspirasjon #tips #salg #fredag #jul #julegaver #interiør #hverdag

Victoria Larsen

23.11.2016 kl. 13:09
Veldig gode tips! Elsker disse dagene :-D Skal virkelig benytte meg av det!

Frida Vardehaug Pettersen

23.11.2016 kl. 13:11
Victoria Larsen: Så bra! :D Ja, jeg gleder meg til å prøve det ut hvertfall :)

Heia Mamma

23.11.2016 kl. 13:38
Julegaver ja, det må vi jo kjøpe nå!!

Frida Vardehaug Pettersen

23.11.2016 kl. 13:56
Heia Mamma: Det er nesten bedre å bli ferdig med julegavene i november, så kan vi kose oss i desember uten å stresse rundt :)

Heia Mamma

23.11.2016 kl. 14:26
Helt enig. Har ikke begynt enda, men skal stresse meg ferdig denne black friday uka ! forhåpentligvis!

Frida Vardehaug Pettersen

23.11.2016 kl. 15:13
Heia Mamma: Det var det jeg tenkte jeg skulle gjøre også :P
Frida Vardehaug Pettersen

Jeg gikk akkurat ut med en bachelorgrad i interiørdesign fra Southampton Solent University etter først å ha gått to år på interiør ved Norges Kreative Høyskole. Har en stor interesse for interiør og elsker å ta bilder. Kontakt: frida.vardehaug@gmail.com Nettside: www.vardehauginterior.com

Search

Bloggdesign