hits
  • 26.11.2016, 12:45

Shop till you dropFredag 25. november
06:55 sto jeg på torvet i Tønsberg. Der ble jeg møtt av smilende damer som delte ut goodiebags og gratis kaffe til de første 200 som dukket opp. Jeg var selvfølgelig en av de.

07:00 åpnet alle butikkene hvor folk sto i kø og ventet på at de ansatte skulle rulle opp gitteret. Jeg tuslet rolig opp til Palma, som sto først på listen min. Der var det allerede kø i kassen. 

    

07:30 sto jeg i prøverommet på BikBok. Her var det allerede en del mennesker som benyttet seg av tidligere åpningstid og gode tilbud før de skulle på skolen eller jobb. 

08:30 var det på tide med mat. Satt meg ned hos Jordbærpikene og spiste brunsj alene med en gratis kopp te. 09:30 gikk jeg rundt og ventet på nytt salg som skulle komme 10:00. 

 

Hva fikk jeg egentlig ut av denne dagen? 

Fikk kjøpt julegaver og bursdagsgaver på tilbud som jeg skulle kjøpe uansett, så der fikk jeg spart litt penger. Forbruket gikk jo ikke akkurat ned, men jeg har blitt mer bevist på hva jeg faktisk trenger og ikke trenger. Kjøpte to plagg til meg selv og småting som jeg faktisk har vurdert å kjøpe tidligere. Det å stå opp tidligere var jo ikke mer stress en vanlig. Var egentlig bare deilig å få unnagjort en del juleshopping tidlig, og være hjemme før 12:00. Stresset ikke ett sekund denne dagen. Gikk rundt og koste meg faktisk. Det er kanskje fordi jeg hadde planlagt shoppingruta fra før av med et budsjett som jeg holdt meg til. Kan konkludere med at jeg var veldig fornøyd med Black Friday.

 

Shoppet du noe på Black Friday?

 

- FRIDA -

#blackfriday #shopping #jul #gaver #julegaver #hverdag #blogg #salg #november

 

Victoria Larsen

26.11.2016 kl. 14:48
SÅ koselig! :-D
Frida Vardehaug Pettersen

Jeg gikk akkurat ut med en bachelorgrad i interiørdesign fra Southampton Solent University etter først å ha gått to år på interiør ved Norges Kreative Høyskole. Har en stor interesse for interiør og elsker å ta bilder. Kontakt: frida.vardehaug@gmail.com Nettside: www.vardehauginterior.com

Search

Bloggdesign