hits
  • 05.12.2016, 16:20

Julegaver til han/henne


Flere nettbutikker og butikker liker å hjelpe forbrukeren ved å gi tips til hva de kan kjøpe til kjæresten, mannen, barna, besteforeldre osv. Da spesifiserer de annonsene med "Julegavetips til han" eller "Julegavetips til henne". Forbrukeren er takknemmelig for at butikken kan hjelpe dem med å finne ut hva de skal kjøpe til han eller henne. Julegavetipsene de får til han er som oftes herreparfyme, spill til pc eller playstation, ekstremsportutstyr og grillutstyr. Julegavetipsene til henne er som oftes skjønnhetsprodukter, smykker, matlagingsutstyr, joggeutstyr og magasiner/bøker. Dette passer sikkert midt i blinken for de fleste menn eller kvinner, men er det ikke litt generaliserende å skrive at dette er noe menn vil ha, men kanskje ikke kvinner og omvendt. "Dette er noe alle gutter ønsker seg", sto det under et spill. Er det virkelig noe ALLE gutter ønsker seg? Det er helt greit at man kommer med julegavetips til forbrukeren, men ikke påstå noe du ikke vet nok om.


For å gjøre det enklere for de fleste, så er det enkleste å spørre de du skal gi gave til om hva de fakisk ønsker seg. Hvem har ikke fått noe som de virkelig ikke har brukt eller vært langt ifra det de faktisk ønsket seg? Interesse er viktigere enn å finne ut om hva som passer til han eller henne. 

 

- FRIDA -

#julegaver #jul #tips #gaver #desember #julegave #inspirasjon #blogg

Beauty Vibe Queen

05.12.2016 kl. 17:52
takk for tips! :D

Janne

06.12.2016 kl. 22:56
åå takk for tips :D
Frida Vardehaug Pettersen

Jeg gikk akkurat ut med en bachelorgrad i interiørdesign fra Southampton Solent University etter først å ha gått to år på interiør ved Norges Kreative Høyskole. Har en stor interesse for interiør og elsker å ta bilder. Kontakt: frida.vardehaug@gmail.com Nettside: www.vardehauginterior.com

Search

Bloggdesign