hits
  • 21.12.2016, 19:55

Hva gi til de som har alt?


Er du en av de som ikke har kjøpt inn alle julegavene enda, og syntes det er veldig vanskelig å finne noe og kjøpe? Jeg vet at det er mange som sier at de ikke trenger eller ønsker seg noe til jul, men likevel tenker du at du har lyst til å gi dem noe. Her har du noen eksempler på gaver du kan gi til de som har alt.Hjemmelagde julegaver. Det finnes utrolig mange muligheter her, men noe av det enkleste er å lage noe som kan spises. Knekkebrød, julebakst, søtsaker eller en kurv med mye godt i.

Gavekort. Det er alltid en sikker vinner, eller hva med å lage hjemmelagde gavekort? Ta personen med på middag, kino eller café. Du kan lage klippekort hvor du kan gjøre ærender, passe hund/katt eller barn, gjøre husarbeid osv.

Julegave til en som trenger det. Å gi en julegave til en veldedighet du støtter, er en fin gave å gi til en person. Overfør det du egentlig hadde tenkt til å gi i julegave til personen og overfør dette til den valgte veldedigheten. Deretter gir du et kort til den personen du skulle gi gave til, hvor du viser at du har satt over en sum til en veldedighet i deres navn. Se innlegget jeg skrev i fjor HER.

Album med minner. Kanskje du har en del bilder eller minner som du har med personen(e). Lag et album hvor du limer inn minnene deres og skriv ned noen fine ord ved siden av.

Julen burde ikke handle om hvor mye penger eller hvor mange gaver man trenger å gi bort. Den burde handle om hvem man er sammen med og gleden man har ved å være sammen. Julegavene er bare en bonus for at vi kan gjøre noe hyggelig til hverandre i julen. 

 

Er du ferdig med alle julegavene?

 

- FRIDA -

#jul #gaver #julegaver #blogg #tips #inspirasjon #interiør

Victoria Larsen

21.12.2016 kl. 20:16
Veldig gode tips! :)

Frida Vardehaug Pettersen

21.12.2016 kl. 23:05
Victoria Larsen: Så hyggelig å høre :)

Kløvertunet

22.12.2016 kl. 12:11
Ja, gode tips. Har selv gitt bort både hjemmelagde gavekort og album i år :)

Frida Vardehaug Pettersen

23.12.2016 kl. 11:31
klovertunet: Så bra! Det er veldige fine gaver å gi :)
Frida Vardehaug Pettersen

Jeg gikk akkurat ut med en bachelorgrad i interiørdesign fra Southampton Solent University etter først å ha gått to år på interiør ved Norges Kreative Høyskole. Har en stor interesse for interiør og elsker å ta bilder. Kontakt: frida.vardehaug@gmail.com Nettside: www.vardehauginterior.com

Search

Bloggdesign