hits
  • 23.12.2016, 12:09

Julegaveinnpakking


Det er julekveld i stua. Det er på tide å pakke opp gavene som har ligget å ventet under juletreet gjennom hele julemiddagen. Julegavene er i ferd med å bli åpnet, men så kvier du deg litt til å åpne gaven. Ikke fordi du er redd for å se hva du får, men da ødelegger du jo innpakningen som er så fin. Den følelsen har jeg hatt noen ganger. Det at noen har lagt litt sjel i selve innpakkingen er toppen av gaven. Er det noe jeg er glad i, så er det gaver som er pakket inn pent. Ta gavene frem tidligere i julen og la de pryde juletreet som et dekor. Vær kreativ med gaveinnpakkingen. Har du en gave som er litt deformert, eller ikke ser særlig pen ut når du pakker den inn. Er det en mulighet å bruke en eske du kan putte det i. Da blir det plutselig mye enklere å pakke inn med papir slik at det ser strøkent ut. 

 

/pinterest/


En stil jeg har likt best dette året er det naturlige, skandinaviske preget på design - da til og med på gaveinnpakkingen.

 

- FRIDA -

#julegave #jul #tips #inspirasjon #desember #gaver #interiør #dekorasjon

Victoria Larsen

23.12.2016 kl. 16:08
Sååå koselig! Ønsker deg en fin lille julaften :-)

Frida Vardehaug Pettersen

24.12.2016 kl. 00:45
Victoria Larsen: Tusen takk, Victoria :) Ha en fin jul!
Frida Vardehaug Pettersen

Jeg gikk akkurat ut med en bachelorgrad i interiørdesign fra Southampton Solent University etter først å ha gått to år på interiør ved Norges Kreative Høyskole. Har en stor interesse for interiør og elsker å ta bilder. Kontakt: frida.vardehaug@gmail.com Nettside: www.vardehauginterior.com

Search

Bloggdesign