hits
  • 12.01.2017, 13:49

Mine Instagram-favoritter


Jeg bruker Instagram fast til å enten legge ut bilder selv, eller for å få inspirasjon fra andre. Det tok meg lang tid å finne profiler som jeg faktisk syntes var inspirerende for meg. Hva lot jeg meg inspirere av, og hvorfor er de mine favoritter? Jeg vil dele tre av mine Instagram-favoritter med dere, som jeg blir inspirert av.

@designlovefest / Bri EmeryBri Emery er en kreativ leder bosatt i Los Angeles. Hun er grunnlegger for firmaet designlovefest, og er en livsstilblogger som skriver om interiør, design, mat, reise og underholdning mm. Det jeg liker med Instagram-profilen hennes er hvordan hun ser farger, hvordan hun kombinerer jobb og hverdag så godt med hverandre og ikke minst at hun reiser rundt til forskjellige destinasjoner hvor hun deler dette på Instagram. Om jeg bare kunne vært med.

 

@consortdesign / ConsortConsort er en interiørbutikk lokalisert i Los Angeles og New York. Mat Sanders og Brandon Quattrone er grunnleggerene av butikken. Stilen deres er en miks av klassisk, sofistikert, men likevel moderne og trendy. De har blandt annet innredet huset til Shay Mitchell (bildet nederst til venstre), og kjendiser som Jessica Alba, Jimmy Kimmel og Sophia Bush elsker butikken. Jeg digger stilen deres og Instagram-profilen deres bungner av interiørinspirasjon. Hadde vært veldig gøy å dra innom denne butikken neste gang jeg er i New York eller Los Angeles.

 

@2019.no / 20192019.no er en Norsk nettbutikk fra Bergen, som selger illustrerte bilder av kjente og ukjente personligheter, bygninger og kunstverk. Fokuset deres er norsk design, produsert i Norge og de er miljøvennlige. Jeg kom over denne Instagram-profilen for en stund siden hvor jeg digget bildene deres. At kunstverkene deres passer inn i de fleste nordiske hjem, er helt sikkert. Hvis jeg skulle kjøpt et bilde, ville jeg valgt et av Kong Haakon eller Marilyn Monroe som tar selfie. 

 

Del gjerne dine Instagram-favoritter i kommentarfeltet!

 

- FRIDA -

#instagram #bilder #interiør #inspirasjon #tips #inspo #blogg #hverdag

Victoria Larsen

12.01.2017 kl. 15:23
Så flotte! Jeg håper du får en fin torsdag :-)

Frida Vardehaug Pettersen

12.01.2017 kl. 16:26
Victoria Larsen: Takk! I like måte, Victoria :)
Frida Vardehaug Pettersen

Jeg gikk akkurat ut med en bachelorgrad i interiørdesign fra Southampton Solent University etter først å ha gått to år på interiør ved Norges Kreative Høyskole. Har en stor interesse for interiør og elsker å ta bilder. Kontakt: frida.vardehaug@gmail.com Nettside: www.vardehauginterior.com

Search

Bloggdesign