hits
  • 13.09.2017, 17:33

Fargerik inspirasjon


Her om dagen lastet jeg ned en app, og denne appen vil jeg dele med dere. Jeg pleier aldri å laste ned apper jeg egentlig ikke har bruk for og fordi det tar opp plassen på mobilen. Men, denne appen har jeg brukt i nesten hele dag. Litt for gøy, men også noe jeg kan bruke i jobb. Appen heter Pantone Studio. Pantone er et selskap som utvikler farger til interiør, grafisk trykk, mote og mye mer. Jeg bruker denne appen til daglig inspirasjon. 

Kameraet viser som på første bildet noen av fargespekterene du kan få, og gir et eksempel på fargepalett av de fargene kameraet tar opp. Etter du har trukket på utløseren, får du se hvilke farger den har valgt. Her får du vite hva fargene heter ved å trykke på de.

 

Etter dette kan du lagre bildet med fargepaletten og navngi den. 

 

Så hvis du ser noe du vil ha til inspirasjon senere, om det er i naturen, interiør, mote eller noe du ser i et magasin kan du ta frem Pantone Studio appen din. Vær din egen inspirasjon!

 

Frida Vardehaug

#app #interiør #farger #inspirasjon #tips #foto

Frida Vardehaug Pettersen

Jeg gikk akkurat ut med en bachelorgrad i interiørdesign fra Southampton Solent University etter først å ha gått to år på interiør ved Norges Kreative Høyskole. Har en stor interesse for interiør og elsker å ta bilder. Kontakt: frida.vardehaug@gmail.com Nettside: www.vardehauginterior.com

Search

Bloggdesign