hits
  • 11.05.2016, 19:29

New camera


For en måned siden var jeg med i en instagramkonkurranse på Vita hvor jeg bor, om å ta det beste bildet av en Vitakopp og legge det ut på instagram. Jeg ble da den heldige vinneren av et Nikonkamera, og i dag kom det i posten. Gjett hvem som er superfornøyd nå? :D

-

// A month ago I attended an instagram competition here at Vita where I live. The competition was to take the best picture and post it on instagram. I was the lucky winner of a Nikon camera and I got it in the mail today. Guess who is super happy now? :D //

 

Så i dag har jeg prøvd ut kameraet i parken for å teste ut hvordan det fungerer. Det jeg fant ut da jeg tok bilder var at zoomen på kameraet var utrolig bra. Kan jo kalle det et perfekt stalkerkamera. Haha! De bildene jeg har tatt her tok jeg på 1,5 til 2 meters avstand. 

-

// I tested the camera in the park today to find out how it workes. What I found out was that the zoom is really good. Because of the zoom I would call it a good stalker camera. Haha! These pictures I took was taken on a 1,5 to 2 meters distance. //

  
 

Dette blir mitt nye bloggkamera som jeg håper å få brukt mye, slik at jeg kan få lagt ut flere bilder på bloggen. 

-

// This will be my new blog camera, and I hope to use it often so I can show you my pictures on the blog. //

 

- FRIDA -

 

#kamera #bilder #foto #blomster #park #blogg

  • 16.12.2015, 20:05

Julegave til barn


Julen er en tid hvor vi vil at alle skal ha det fint og ingen skal ha det vondt. Uheldigvis er det ikke slik, det er krig i deler av verdenen, og for oss som ser dette på nyhetene hjemme i den komfortable sofaen tenker at det er veldig trist. Ja, det er veldig trist og urettferdig, men hva kan vi her hjemme gjøre for å få en slutt på dette? Et vanskelig spørsmål med et kjipt svar; ikke så mye. Noen ganger vil jeg ikke vite eller se hva som egentlig skjer der det er krig, for jeg kan ikke forstå det jeg ser, men jeg vet det skjer. Det skjer mot barn, kvinner og menn som er uskyldige. Barn burde ikke se hva som skjer der det er krig, barn skal være barn. Nå kommer heller det spørsmålet som har et positivt svar. Hvordan kan jeg hjelpe? Det kan du gjøre ved å donere penger til to flotte veldedighetsorganisasjoner blant fler.

Congo Kids Initiative og Gi ord som varmer (Røde Kors) er to veldedighetsorganisasjoner som vi har donert penger til denne jule.

Congo Kids Initiative er en organisasjon som hjelper barn i Kongo med skolegang, medisiner og at de får det de trenger for å leve et sunt liv. Flere av mødrene til barna har dødd av dårlig vann, mat, under fødselen og malaria, mens fedrene ikke er å finne. Noen av barna er også et resultat av voldtekt. Georg har tidligere sammarbeidet med CKI og vi skal fortsette å donere penger til en organisasjon hvor vi vet at pengene går til at barn skal få en oppvekst og utdanning.

Hvis du vil lese mer om organisasjonen kan du trykke HER så får du vite mer om hvor pengene går, og HER kan du donere penger .

 

Gi ord som varmer er en miniaksjon som min venninne Silje Reistad har startet i sammarbeid med Røde Kors denne julen. Et flott innsamingsprosjekt med dobbeltbetydning. Du setter inn pengene du opprinnelig skulle brukt på julegaver, og skriver i stedet gode ord til den du skulle gitt julegaven til, samt hvor mye som er gitt til barna i Syria. Dette legger du da under juletreet som en vanlig gave.

For kun 120 kroner får to barn mat i en måned

Mer om hva pengene går til:

" Konflikten i Syria har straks vart i fem år, mange bor i provisoriske skur og lever i konstant frykt for nye angrep. Samtidig kjemper de den verste kampen av alle - kampen mot sult. Noen dager er gress, røtter eller kokte kaktusbiter det som er å spise. Andre dager ingenting.

Behovet for mat og helsehjelp øker dramatisk fra dag til dag. Derfor deler Røde Kors ut matesker over hele Syria. En mateske inneholder mat til en familie som varer i en måned. Denne inneholder blant annet: erter, ris, hermetikk, sukker, te, linser, bønner, tunfisk og andre ting en syrisk familie trenger."

Hvis du vil vite mer om aksjonen kan du klikke deg inn HER, og hvis du vil donere penger kan du trykke HER.

HUSK! Du kan donere frem til 24. desember.

 

Har du noen veldedighetsorganisasjoner du pleier å støtte?

 

- FRIDA -

 

#veldedighet #innsamling #jul #barn #krig #gave #penger

Frida Vardehaug Pettersen

Jeg gikk akkurat ut med en bachelorgrad i interiørdesign fra Southampton Solent University etter først å ha gått to år på interiør ved Norges Kreative Høyskole. Har en stor interesse for interiør og elsker å ta bilder. Kontakt: frida.vardehaug@gmail.com Nettside: www.vardehauginterior.com

Search

Bloggdesign