hits
 • 06.03.2017, 16:39

En liten smakebit
Her er et knippe bilder over hva vi bedriver tiden vår med i disse dager. Jeg kan si så mye at vi har fått et lokale som kommer til å bli det nye kontoret vårt. Mer enn det sier jeg ikke. Noen har sikkert trodd at jeg skulle åpne en egen interiørbutikk, men det skal jeg ikke. Vi jobber spent og i all hemmelighet med å få ferdig dette prosjektet, som jeg selvfølgelig kommer til å dele med dere etter hvert.

Stay tuned...

 

Frida Vardehaug

#lokale #interiør #hemmelig #hverdag #kontor #foto

 • 05.12.2016, 16:20

Julegaver til han/henne


Flere nettbutikker og butikker liker å hjelpe forbrukeren ved å gi tips til hva de kan kjøpe til kjæresten, mannen, barna, besteforeldre osv. Da spesifiserer de annonsene med "Julegavetips til han" eller "Julegavetips til henne". Forbrukeren er takknemmelig for at butikken kan hjelpe dem med å finne ut hva de skal kjøpe til han eller henne. Julegavetipsene de får til han er som oftes herreparfyme, spill til pc eller playstation, ekstremsportutstyr og grillutstyr. Julegavetipsene til henne er som oftes skjønnhetsprodukter, smykker, matlagingsutstyr, joggeutstyr og magasiner/bøker. Dette passer sikkert midt i blinken for de fleste menn eller kvinner, men er det ikke litt generaliserende å skrive at dette er noe menn vil ha, men kanskje ikke kvinner og omvendt. "Dette er noe alle gutter ønsker seg", sto det under et spill. Er det virkelig noe ALLE gutter ønsker seg? Det er helt greit at man kommer med julegavetips til forbrukeren, men ikke påstå noe du ikke vet nok om.


For å gjøre det enklere for de fleste, så er det enkleste å spørre de du skal gi gave til om hva de fakisk ønsker seg. Hvem har ikke fått noe som de virkelig ikke har brukt eller vært langt ifra det de faktisk ønsket seg? Interesse er viktigere enn å finne ut om hva som passer til han eller henne. 

 

- FRIDA -

#julegaver #jul #tips #gaver #desember #julegave #inspirasjon #blogg

 • 26.11.2016, 12:45

Shop till you dropFredag 25. november
06:55 sto jeg på torvet i Tønsberg. Der ble jeg møtt av smilende damer som delte ut goodiebags og gratis kaffe til de første 200 som dukket opp. Jeg var selvfølgelig en av de.

07:00 åpnet alle butikkene hvor folk sto i kø og ventet på at de ansatte skulle rulle opp gitteret. Jeg tuslet rolig opp til Palma, som sto først på listen min. Der var det allerede kø i kassen. 

    

07:30 sto jeg i prøverommet på BikBok. Her var det allerede en del mennesker som benyttet seg av tidligere åpningstid og gode tilbud før de skulle på skolen eller jobb. 

08:30 var det på tide med mat. Satt meg ned hos Jordbærpikene og spiste brunsj alene med en gratis kopp te. 09:30 gikk jeg rundt og ventet på nytt salg som skulle komme 10:00. 

 

Hva fikk jeg egentlig ut av denne dagen? 

Fikk kjøpt julegaver og bursdagsgaver på tilbud som jeg skulle kjøpe uansett, så der fikk jeg spart litt penger. Forbruket gikk jo ikke akkurat ned, men jeg har blitt mer bevist på hva jeg faktisk trenger og ikke trenger. Kjøpte to plagg til meg selv og småting som jeg faktisk har vurdert å kjøpe tidligere. Det å stå opp tidligere var jo ikke mer stress en vanlig. Var egentlig bare deilig å få unnagjort en del juleshopping tidlig, og være hjemme før 12:00. Stresset ikke ett sekund denne dagen. Gikk rundt og koste meg faktisk. Det er kanskje fordi jeg hadde planlagt shoppingruta fra før av med et budsjett som jeg holdt meg til. Kan konkludere med at jeg var veldig fornøyd med Black Friday.

 

Shoppet du noe på Black Friday?

 

- FRIDA -

#blackfriday #shopping #jul #gaver #julegaver #hverdag #blogg #salg #november

 

 • 23.11.2016, 13:03

Black Friday


Som de fleste sikkert har fått med seg, så er det Black Friday denne fredagen. Dette amerikanske konseptet startet på 60-tallet hvor butikkene hadde en mulighet til å øke salget på slutten av shoppingsesongen. De brukte rødt blekk i bokføringen for å vise til tap, og de ville gjøre disse tallene sorte igjen for å vise til profitt. I Norge dukket dette konseptet i 2009, men det var i 2015 det virkelig slo an. I 2015 brukte vi nordmenn hele 270 millioner kroner på shopping online denne dagen. wow! Vi er tillhengere av tilbud, og denne dagen gir oss nettopp dette. (mer info HER)


Jeg skal gjøre et eksperiment og delta på denne store shoppingdagen. Det vil si at jeg skal være på kjøpesenteret kl.0700. Haha! Kan egentlig ikke tro at jeg faktisk skal gjøre det, men det er en mulighet for meg å kjøpe inn julegaver (og kanskje noe til meg selv.)

 

4 TIPS FOR BLACK FRIDAY

1.

Hvis du skal kjøpe julegaver den dagen er det lurest å ha planlagt et budsjett og hva du skal kjøpe. Dagen blir mer stressende hvis du ikke vet hva du skal kjøpe. Bruk tid til å sjekke i butikkene hva du kan gi bort og håp på at det kommer på tilbud den dagen, også på nettbutikker.

Se: Julegavehandel på budsjett.

 

2.

Sett på alarmen. Hvis du skal stå opp like tidlig som meg er det lurt. Hvis du ikke har tenkt deg ut, er det mulighet til å shoppe online på nettbutikker. Sitt i pysjamasen og shoppe julegaver høres ikke dumt ut. Mange butikker starter salgene sine når klokka slår 00:00 den 25. november, så hvis du ikke har tid til å shoppe på morgenen er dette en mulighet. 

 

3.

Ikke bruk mer penger enn hva du har satt av til budsjettet. Veldig enkelt for meg å si, men du "sparer" ikke penger ved å kjøpe ett par nye sko, eller bare en genser fordi den var på 50%. Ha med deg hodet når du shopper. 

 

4.

For deg som faktisk er på jobb denne dagen, ikke fortvil. Mange butikker har allerede startet den såkalte "Black week" hvor de har tilbud hver dag. Det er også mange som har flotte tilbud på lørdagen også. Restesalg.

 

Skal du benytte deg av Black Friday? 

 

- FRIDA -

#blackfriday #shopping #inspirasjon #tips #salg #fredag #jul #julegaver #interiør #hverdag

 • 16.11.2016, 16:39

Julegavehandel på budsjett


Hvert år kjøper vi inn julegaver til venner og familie. Hvert år spår økonomene hvor mye vi kommer til å bruke penger på julegaver. I år har de funnet ut at gjennomsnittet på julegaveshopping kommer til å ligge på 5.819 kr per person i Norge. Det er jo faktisk en del penger som blir brukt på gavefronten, men de har også funnet ut hvor mye vi kommer til å bruke i gjennomsnitt hele jula. Den hele summen av 11.256 kr kommer vi til å bruke på gaver, julemat, julepynt, kalender og raketter. Wow! Så hvordan kan vi unngå å bruke så mye penger i jula? Jo, vi kan lage et budsjett. Jeg har skrevet ned punkter som jeg mener du kan følge hvis du er en av de som ikke tenker over hvor mye penger du bruker i jula, men har lyst til å lage et budsjett.​1. Start med å finne ut av hvem du skal gi julegaver til i år. Pleier du å gi til venner? Kanskje dere kan samles til en julemiddag isteden for å gi hverandre julegaver?

2. Finn ut hvor mye penger du kan bruke på hver person. Du kan få veldig mye for 500 kr til en person. Hvis en du skal gi julegave til ønsker seg noe som koster mye mer enn det du har råd til å gi, så er det en mulighet å gi et lite beløp som et bidrag.

3. Når du har funnet ut hva budsjettet ditt er er det greit å starte gavejakten. Det er her mange syntes det er vanskelig å vite hva de skal kjøpe. Det første du kan tenke er: Har du fått en ønskeliste? Hva er brukbart, men ikke unødvendig, som en hot dog maker eller sukkerspinnmaskin. Hvis ikke personen ønsker seg det da. Hehe.
4. En gave burde ikke handle om å bruke mest mulig penger, men at det betyr noe for den som gir og den som får. Det er tanken som teller. Å lage en gave selv er personlig, og det viser at du har brukt tid på gaven. Det trenger ikke være avansert og du må heller ikke være en kreativ person for å lage noe. Finn inspirasjon på Pinterest (som jeg har gjort). Her er det bare fantasien som kan stoppe deg.5. Helt til slutt. Ha det gøy med juleshoppingen og start tidlig! Er det noe jeg ikke er spesielt glad i, så er det å stresse med juleshoppingen. Har jobbet lenge på senter hvor jeg ser folk hvert år løpe rundt lille julaften for å kjøpe de siste julegavene, hvor jeg kan senke skuldrene fordi jeg alltid er ferdig med julegavene før lille julaften.

 

Følg med på bloggen neste uke! Black Friday er rett rundt hjørnet.

Følg meg på Facebook HER.

 

- FRIDA -

#jul #shopping #gaver #økonomi #desember #diy #inspirasjon #interiør

 • 07.09.2016, 11:50

Bærbart kontor


Kontoret mitt er hjemme, på cafe, biblioteket eller der jeg er. Det å jobbe frilans gjør at jeg kan ha kontoret mitt hvor det måtte ønske seg, men prokrastinering er min verste fiende noen ganger.. Det betyr at det ikke alltid er like lurt å jobbe hjemmefra for her har jeg mye som kan distrahere meg(som at tv'n er på akkurat nå). Jeg prøver å ha en arbeidstid fra morgen til ettermiddag, men det er ikke alltid da jeg klarer å jobbe. Så det å jobbe kveldene er veldig gunstig. Jeg føler at det blir nesten mer planlegging enn utføring, men det er vel sånn det er i startfasen. 

Er jeg ivrig en dag ser det litt ut som på bildene, litt rot og collagelaging. Disse kortene tok jeg med fra forskjellige stander på Oslo Design Fair og valgte å lage en collage. Ellers pleier jeg å lage collager fra bilder jeg finner på Pinterest.
 

Hvor liker du å jobbe fra?

 

- FRIDA -

#kontor #interiør #designer #collage #foto #bilder #hverdag #jobb #inspirasjon

 • 09.08.2016, 14:24

Se hva som skjerFoto: Georg Aamodt

 

Hei og hopp! Denne sommeren har jeg hatt graduation i England og feiret at jeg er ferdig med tre år som student, og kan nå kalle meg selv en Interiørdesigner(egentlig en ubeskytta tittel..) Det vil også si at vi har flyttet fra Southampton og tilbake til Tønsberg. Her kommer vi til å bli en stund før vi kan flytte til Oslo igjen. 

I disse tider jobber jeg med noe som jeg håper kommer til å bli bra, som jeg kommer til å dele her på bloggen når den tid inntreffer. Litt spennende og starte noe nytt kjenner jeg, men også litt skummelt da. Som jeg pleier å si, det ordner seg alltid for snille gutter og jenter som oss.

 

To be continued...

 

- FRIDA -

 

#blogg #interiør #hverdag #foto

 • 10.05.2016, 12:52

Bachelor, check!


Når jeg sitter å tenker på hvor tiden min egentlig har gått og hvor fort tiden flyr, så er det ikke til å gjemme under en stol at det ikke har vært her på bloggen. For jeg har de tre siste månedene holdt på med min bacheloroppgave som har tatt mesteparten av tiden min. Så bloggen har ikke vært en prioritet, dessverre. Men det er med dette innlegget jeg kan feire at jeg har levert min siste oppgave, og at jeg egentlig har "ferie".

HURRA! 


Fem fine frøkner som er ferdige med bacheloren i Interior Design Decoration!

 

Bildet sier mer enn tusen ord (kisjé, I know). Jeg hadde sovet i 2 timer, noen døgna, vi hadde ikke spist mat - men fy søren så fornøyde vi var! Det neste steget var å finne ut av hva jeg skal gjøre nå? 

Siden videregående har jeg studert eller visst at jeg skulle studere, og nå er jeg ferdig. Tanken om å finne seg jobb og faktisk begynne egen arbeidskarriere er litt skummelt men også utrolig spennende. Jeg kan jobbe med det jeg vil og fokusere på det som interesserer meg.

Med tanke på at jeg skal være i Southampton litt til, bruker jeg denne tiden godt til å jobbe med porteføljen min og bloggen. Så nå blir det ikke lange pauser mellom innleggene.

 

Ha en strålende dag!

- FRIDA -

 

#karriere #interiør #blogg #vår #ferie #bachelor

 • 25.02.2016, 09:38

Mitt liv som modell


Modell på deltid, kjæreste på heltid. Blir en god blanding når jeg er sammen med en fotograf. Er vel ikke dårlig å ha sin helt egen personlig fotograf som kan ta bilder av meg til enten bloggen eller hvis jeg finner ut at jeg vil ha et nytt profilbilde. I tillegg får han brukt meg til oppgavene sine og eksprimentere med forskjellige type lys eller motiver. Jeg hjelper han så mye jeg kan, så får jeg selvfølgelig mye hjelp tilbake med det jeg behøver assistanse til. Sånn er det å være kjæreste om du vil eller ikke. Haha. 

-

// Part time model, full-time girlfriend. A good mix when I'm in a relationship with a photographer. I'm lucky to have my very own personal photographer who can take pictures of me for my blog or if I find out that I want to have a new profile picture. Besides, he can use me for his projects and experiment with different types of light or motifs. I help him as much as I can, and he of course helps me back whenever I need assistance. That's how it is if you want to or not. Haha. //Disse bildene er tatt av Georg og som han har lagt ut på sin instagramkonto /georgaamodt/

Følg han gjerne :)

 

- FRIDA -

 

#foto #modell #kamera #fotograf #hverdag #kjæreste #blogg

 • 17.02.2016, 17:06

Når usikkerheten inntreffer


Hver dag tenker jeg på hva jeg skal gjøre etter jeg er ferdig med bachelorgraden min her i Southampton. Jeg har alltid vært flink til å planlegge og vite hva jeg skal gjøre to år i fremtiden, men denne gangen står litt mer på spill. Ferdig utdannet, flytte tilbake til Norge, finne et sted å bo og det vanskligste er å finne en jobb. Jeg vet jo hva jeg vil, men om jeg får drømmejobben med det første er usikkert. Når usikkerheten inntreffer kommer de negative tankene. Jeg er ikke god nok, sikkert ingen som vil ansette meg og jeg gir opp. Må bli strengere med meg selv og si at jeg er bedre enn det jeg tror. Hvis det ikke går min vei når jeg kommer tilbake til Norge og en usikker hverdag som nyutdannet, må jeg bare jobbe på til jeg får det til å fungere. Vil ikke være en person som gir opp.

-

// Every day I think about what I'll do after I finish my BA here in Southampton. I've always been planning and knowing what I wanted to do in the future, but this time it's more difficult. After graduation I will move back to Norway, find a place to live and the hardest part is to find a job. I know what I want, but if I get my dream job is uncertain. When uncertainty occurs the negative thoughts come trough. I'm not good enough, surely no one will hire me and I give up. I must be stricter with myself and say that I'm better than I think. I do not want to be a person who gives up. //


Foto: Georg Aamodt
 

 

- FRIDA -

 

#foto #skole #hverdag #jobb #motivasjon

 • 30.01.2016, 20:33

Weekend
Kom akkurat ut av badekaret på hotellet, aah! Jeg er i London for helgen med Georg, hans brødre og kusine med kjærester. Veldig hyggelig å få besøk og få lov til å bo på hotell. Ikke hverdagskost for oss studenter. Vi kom i går og har gått mye rundt i London på plasser jeg ikke har vært før, det er alltid like gøy å se nye sider av byen. Etter dagens markedvandring, shopping og lunsj tok jeg meg et deilig varmt bad med ekstra forfriskninger. I kveld skal vi ut å spise og hygge oss videre. Ha en fin lørdagskveld, det skal i allefall jeg :)

-

// I just got out of the bath at the hotel, ahh! I'm in London for the weekend with Georg, his brothers their girlfriends and his cousin with her boyfriend. It's very nice to get visitors and to stay in a hotel. Not an everyday occurrence for us students. We arrived yesterday and has walked around London in places I have not been before, and it's always fun to see new sides of the town. In today's market hiking, shopping and lunch I took a lovely warm bath with extra refreshments. Tonight we're going out to eat and enjoy ourselves. Have a lovely Saturday, I will :) //

      

Gleder meg allerede til hotellfrokost i morgen tidlig!

 

- FRIDA -

 

#hotell #london #helg #hverdag #blogg #livsstil #foto #student #reise

 • 19.01.2016, 14:37

I´m back


Endelig tilbake igjen på bloggen. Jeg har tatt en lang pause som faktisk var litt vanskelig må jeg si. Rett etter nyttår da vi dro tilbake til Southampton har jeg sittet med oppgaver som har tatt mye tid, som var en selvfølge siden jeg hadde innleveringsdatoer som var rett rundt hjørnet. Har fått mye unnagjort og levert inn tre oppgaver på to uker. Fikk endelig levert siste oppgave i går og har tatt meg en velfortjent pause. Lot meg selv sove så lenge som mulig i dag siden de siste nettene har jeg sittet oppe. I dag skal jeg bare kose meg og slappe av. Tanken fikk meg til å sige enda lengre ned i senga. 

Siden det er et nytt år vil jeg si Godt Nytt År og at jeg har et nyttårsforsett til bloggen min. Det er at jeg skal skrive innleggene mine både på norsk og engelsk. Litt fordi det er bra for meg selv å skrive engelsk, men også siden jeg har noen lesere som ikke kan norsk. Vil at bloggen skal være for alle.

    

Bildene er fra da Georg og jeg var i Winchester her om dagen. En av mine yndlingsbyer her i Sør England. Vi dro til Winchester slik at jeg kunne dra innom noen butikker for å få malingsprøver og tapetprøver til oppgaven min. 

 

// Finally, I´m back. I've taken a long break which actually was a little difficult. Right after New Year's when we went back to Southampton I have studied and that have taken a lot of my time, which was obvious since I had submissions that were right around the corner. Have had a lot done and submitted three assignments in two weeks. Got finally delivered my last assignment yesterday and now I´ve taken myself a break. Today I let myself sleep as long as possible since the last nights I have been up all night. I will just enjoy myself today and relax. The thought made me sag even further down in bed.

Since it is a new year, I want to say Happy New Year, and I have a New Year's resolution to my blog. It is that I should write my posts in both Norwegian and English. Partly because it's good for myself to write English, but also since I have some readers who do not speak Norwegian. I want my blog to be for everyone.

The pictures are from when Georg and I were in Winchester the other day. One of my favorite cities here in southern England. We went to Winchester, so I could go to a few stores to get paint samples and wallpaper samples for my assignment.

 Now I have to leave the bed to go out on some errands. Have a nice day! //

 

Nå må jeg forlate senga for å dra ut på noen ærender. Ha en fin dag!

 

- FRIDA -

 

#skole #studier #interiør #hverdag #outfit #blogg #foto #mote

 

 • 18.12.2015, 15:13

Hjem til jul


Åh, som jeg har gledet meg til å komme hjem til Tønsberg, få slappe av med familie og venner denne julen. Var pakket og klar flere timer før vi skulle dra samt ryddet leiligheten slik at det er hyggelig å komme tilbake. Togturen til Gatwick fra Southampton ble forsinket med 10 min, men det gjorde ingen ting siden vi var så tidlig ute og hadde tatt oss god tid. Bagasjen ble innsjekket og vi spise middag på flyplassen. Etter en time får vi vite at flyet var 25 min forsinket. Litt stresset Frida sjekket om det gikk greit med togturen hjem til Tønsberg, og det gjorde det. En halvtime etter fikk vi vite at flyet var 20 min forsinket. Nå ble jeg mer stressa! Nå kan det hende at vi ikke rekker toget hjem. Vi får en gate og venter flittig til jeg får en ny melding at flyet er 15 min ekstra forsinket. Nå rekker vi ikke toget hjem til Tønsberg! Flyet ble over en time forsinket og vi lurte på om vi måtte overnatte på hotell, men heldigvis kunne svigermor hente oss på togstasjonen i Drammen seint på natta. Veldig deilig å våkne i egen seng.

Dagen min på Snapchat:

  

   

   - FRIDA -

 

#hjem #reise #fly #jul

 • 16.12.2015, 10:05

London life


Forrige uke tenkte Georg og jeg at det hadde vært fint å ta en dagstur til London. Jeg har i flere år hatt lyst til å dra til London i juletidene, ikke fordi jeg elsker store folkemengder som skal shoppe julegaver samtidig, men fordi det virker utrolig koselig å gå i gatene og se all julepynten de har. Vi dro mandag morgen og startet dagen på Science Museum hvor vi så på en fotoutstilling som Georg ville dra på.

 

Deretter gikk vi mot Harrods som er et utrolig stort varemagasin med alt fra mat til interiør. De har også en egen juleseksjon som jeg elsket! Et så majestetisk bygg med lyspærer over hele bygget, litt vanskelig å se på lyse dagen, men sikkert veldig fint om kvelden. Innvendig var veldig inspirert av Egypt og jeg har aldri sett noe liknende. Hvis du er i London må du sjekke det ut!

Vi gikk gjennom Hyde Park som minte meg veldig om Central Park i New York (savn!), hvor vi gikk gjennom Winter Wonderland (marked, tivoli og mye annet rart). Jeg visste ikke hvor stort det var, så vi gikk bare rundt og så på alt som skjedde for det var så mye. Ville egentlig ta pariserhjulet helt til vi så hvor mye det kostet. Gidder ikke betale 200kr for det. Oh no!

  

Ellers gikk vi litt rundt i London hvor vi ikke hadde gått før, for vi orket ikke gå så mye i Oxford St. siden det var altfor mange mennesker som går på deg og stresser for mye før jul. Ble ikke shoppingtur denne gangen, men er vel ikke nødvendig når vi har de samme shoppingmulighetene her i Southampton.

   

Skikkelig kjærestetur

 

- FRIDA -

 

#London #tur #reise #England #jul #hverdag #kos #foto #kjæreste

 • 30.11.2015, 11:00

Not holiday yet


Ha det bra til en uproduktiv uke og hei til en forhåpentligvis bedre og mer produktiv uke. Når man sitter igjen med en følelse av å ikke ha gjort noe fornuftig hver kveld fordi;

1. Jeg sov altfor lenge     2. Skulle egentlig trent, vaska klær, gjort lekser, blogga etc...     3. Sovnet tre timer på dagen

Vips var dagen over. Nå legger jeg klagingen og dumhetene fra meg og starter denne uken med positive tanker og en følelse av at jeg har gjort noe bra. 

Dere kan heller få se noen av mobilbildene som har blitt tatt uken som har vært. For jeg har faktisk hatt det veldig hyggelig også, ikke bare kjipt.

  

Har vært på IKEA og så at de selger lussekatter som jeg kommer til å kjøpe neste gang jeg er der. Har også spist en del klementiner.

 

  

Vært på julebord med Solent Norwegian Society (ja, vi har vår egen society). Fikk en fin forvandling utover kvelden, og medaljen viser til at vi som delte bord under julebordet vant quizen som ble holdt. 

 

  

Søndagsbrunsj og vaffelsøndag som har blitt en tradisjon.

 

   

Vi har kjøpt oss julegensere på Primark som kommer til å bli brukt mye i jula.

 


Da har uken startet, ha en flottanes mandag og uke :)

 

- FRIDA -

 

#jul #advent #mandag #nystart #hverdag #skole #snapchat #nyuke

 • 14.11.2015, 20:53

Stonehenge


Kom akkurat hjem fra en tur hvor det var mye regn og vind, men også veldig hyggelig! En gruppe norske studenter og jeg leide buss hvor turen gikk til Stonehenge og Winchester. Har jo ikke sett de kjente steinene før, så det var en opplevelse i seg selv med untak av været. Skal ikke klage så mye over været for jeg valgte jo selv å flytte til England, hehe! Kunne heller tatt på meg klær som passet bedre til anledningen. Ellers fikk jeg vite litt mer om historien bak Stonehenge og selvfølgelig en selfie med steinene i kjent stil. 

Så kjørte vi videre til en kjempesøt by som heter Winchester. Byen ligger bare 20 min unna Southampton. Her spise vi litt middag og så oss litt rundt. De hadde allerede satt opp juletreet og julelyset i gatene - som var utrolig pent når det ble mørkt, også er det marked der hver dag mener jeg. Skal tilbake dit nærmere jul.

 

Ha en fin helg videre!

 

- FRIDA -

 

#England #foto #reise #helg #lørdag #jul

 • 08.11.2015, 20:15

Fireworks


God søndag kveld! Helgen min har bestått av skole, skole og har vært litt sosial. Har min første innlevering i morgen og har fortsatt litt å gjøre igjen, så kommer nok til å sitte til jeg blir ferdig. I går kveld så vi på et fyrverkerishow som var i byen hvor jeg mener har noe med Bonfire night som var på torsdag. Helt siden torsdag har de fyrt opp fyrverkeri hver dag, og det har nesten vært som nyttårsaften. Godt nytt år! Her var det også et tivoli med karuseller og altfor mange foreldre med barnevongner som presset seg frem. Ingen unnskyld meg eller kan jeg være så snill og komme frem, de hadde så dårlig tid at de kjørte over foten min flere ganger. Tusen takk! Ellers var kvelden veldig hyggelig hvor jeg fikk kjøpt sukkerspinn og vi dro en hel gjeng på en dessertplass som heter Sprinkles, var litt lei sukker den kvelden.Håper dere har hatt en fin helg, her blir det å grave seg ned i skolearbeid til jeg sovner!

 

- FRIDA -

 

#fyrverkeri #helg #søndag #tivoli #skole #foto

 • 01.11.2015, 19:56

We can do it!


Da var Halloween over for i år og julen er rett rundt hjørnet. Jeg fikk feiret Halloween på fredag med flere som bor i bygget, hvor vi hadde det veldig hyggelig og alle hadde kledd seg ut. Mange morsome kostymer og gøy å se hvor kreative folk er. I går på selveste dagen slappet jeg av og så på noen episoder av Goosebumps som jeg så mye på i min oppvekst. Litt nostalgi der. Denne måneden kommer selve Goodebumpsfilmen på kino - da er det greit å se noen av de gamle episodene så jeg kan glede meg til jeg skal se filmen på kino.

Jeg kledde meg ut som Rosie the Riveter fra propagandaplakaten "We can do it". Det valgte jeg fordi det var et viktig symbol under andre verdenskrig og fordi hun fremstår som en sterk dame - forbilde!


    

Hadde du en bra Halloweenhelg?

 

- FRIDA -

 

 

#Halloween #kostyme #høst #foto

 • 26.10.2015, 21:32

I miss you


Uken som har vært har gått til mer til skole enn blogg, sånn blir det noen ganger. På torsdag drar Georg til Norge for å ta bilder til oppgaven sin, og jeg blir alene for første gang i leiligheten. Skulle ønske jeg også kunne ta en snartur til Norge og bare være litt hjemme, men må nok vente til jul. Etter å ha bodd i Southampton i litt over en måned nå så kjenner jeg at det er noen ting jeg savner ved Norge. Har laget en liste over det jeg savner med Norge og hva jeg liker ved England.


Bilde fra Departure festen våres!

Venner og familie

Kjenner litt på det å ikke kunne ta en tur til vennene mine eller være med familien - når man hører at det skal være en bursdag, fest eller sammenkomst tenker jeg "Og her sitter jeg i England.." Høres veldig kjipt og trist ut, men det er jo kjipt å gå glipp av slike begivenheter. Må ta det igjen til jul!

 

Større leilighet

For 17 kvm er ikke stort nok til to personer i lengden, selvom vi trives og får det til å fungere er det fortsatt litt uvant å ha alt i et rom. Savner at vi ikke har sofa - må sitte i senga. I en liten leilighet blir det fort støvete og dårlig luft, ender med å ha vinduet oppe hele tiden. 

 

Norsk TV

Jeg er rett og slett en tv-slave. Heldigvis har vi tv, men savner norsk tv. Før vi flyttet til England reklamerte de på flere kanaler at det skulle komme nye programmer eller sesonger av forskjellige serier. Må ta det igjen til jul også..

 

Savner også småting som noe norsk mat, Oslo (hehe) og Tønsberg da! Har veldig lyst til å overnatte i Oslo en natt når vi kommer hjem til jul - har blitt så glad i den byen :) Det jeg liker ved England er:

 

Har fått nye venner

Flest Norske venner. hehe! Har ikke vært så sosial på lenge som det jeg har vært i Southampon. Alltid hyggelig å bli kjent med nye mennesker og ha det gøy.

 

Pubber

Spise, drikke, snakke - Billig billig. Har det bra på pub :)

 

Shopping

Har jo alle butikkene som man skulle ønske man hadde i Norge, men handler mye på når man er i London - Primark, River Island, Victoria Secret, Next, M&S - You know!

Foto: Georg Aamodt

 

Ha en fin kveld!

 

- FRIDA -

 • 18.10.2015, 13:08

New Forest


God søndag! I går dro Georg og jeg på en liten tur til en nasjonalpark som ligger under 20 minutter unna Southampton. Parken er utrolig stor og vi hadde aldri klart å gå rundt hele, men vi så utrolig mye fint. Det vi sa mest til hverandre på hele turen må ha vært "Åh, se der da. Det var sååå fint!" Vi hadde med oss to speilreflekskamera, et analogt, et digitalt og selvfølgelig to iPhoner som vi knipset bilder med hele tiden. Så ut som noen skikkelig turister, men hey det var vi jo. Stedet vi gikk av toget, som heter Brockenhurst, var en utrolig søt liten by med veldig pene hus og søte caféer. Vi dro innom café som heter The Buttery hvor jeg kjøpte scone med jam and cream hvor det fulgte med te. (kan se bildet på instagram HER) Hvis det er et sted vi kunne bodd så er det i Brockenhurst, med den fine naturen også var det så fredelig der.

Området heter New Forest og det var grønt over alt. Trodde nesten ikke at det var høst eller oktober i det hele tatt. Vi gikk rundt i litt over tre timer, men det føltes ut som om vi hadde gått i en hel dag. Må jo tilbake for å se mer av denne fine skogen, for jeg er ikke helt ferdig med den. Har selvfølgelig flere plasser jeg har lyst til å besøke først - siden vi bor i et så fint land med mye fint å se.

Og til slutt, helt normalt at hestene går rundt i gatene. Haha! De brydde seg ikke om menneskene eller bilene som kjørte forbi. 

 

Vakkert, ikke sant? :)

 

- FRIDA -

 

 

#England #Høst #Natur #Hverdag #Foto

Frida Vardehaug Pettersen

Jeg gikk akkurat ut med en bachelorgrad i interiørdesign fra Southampton Solent University etter først å ha gått to år på interiør ved Norges Kreative Høyskole. Har en stor interesse for interiør og elsker å ta bilder. Kontakt: frida.vardehaug@gmail.com Nettside: www.vardehauginterior.com

Search

Bloggdesign