hits
 • 04.12.2017, 14:45

Vinterkrans i desember


Endelig er desember her, og det er offesielt lov til å si god jul. Her i Tønsberg sentrum får man julestemning på hvert eneste hjørne med juletrær og julebelysning. Jeg liker veldig godt å pynte til jul og vinteren. Prøver å gjøre det så hjemmekoselig som mulig, og setter mer pris på småting som man kanskje ikke tenker så mye over ellers i året. I år som i fjor, har jeg laget vinterkrans til å pynte med ute. Denne har jeg gitt til mamma og pappa i gave.

 

  

 

God Jul

Frida Vardehaug

#jul #krans #julepynt #vinter #interiør

#dekorasjon #inspirasjon

 • 26.10.2017, 16:03

Jack o'lantern


Jeg har alltid vært veldig glad i Halloween siden jeg var liten. Etterhvert som jeg har blitt eldre har det vært gøy å pynte til Halloween og generelt høsten, med gresskar. Har også lagd en tradisjon med meg selv om å skjære ut gresskar. I år gjorde jeg det med ei venninne hvor vi hadde en koselig høstkveld med utskjæring av gresskar. Vi fant noen fine inspirasjonsbilder, men falt for et motiv av en katt med stjerner.

  

Vi ble veldig fornøyde med resultatet. Nå finner du gresskar i forskjellige størrelser i de fleste matbutikker og blomsterforetninger. 

 

Frida Vardehaug

#halloween #høst #gresskar #inspirasjon #tips #pinterest #lykt #interiør

 • 30.09.2017, 12:37

Enkel bordpynt til høsten


Høsten er så hjertelig velkommen med sine fargede løv, kalde temperatur og alle de flotte grønnsakene. Innhøsta grønnsaker til en forfriskende middag, som fårikål eller grønnsakssuppe er helt fantastisk. Men må man egentlig bruke disse fine råvarene kun til mat? Jeg tenker det kan være gøy å bruke de til litt bordpynt også. Hva med å sette gullerøttene i en glassvase med vann hvor det grønne stikker så fint opp? Det må jeg si er enkel og flott bordpynt denne høsten.

   

 

Frida Vardehaug

#bordpynt #tips #inspirasjon #interiør #pynt #pinterest

 • 28.09.2017, 14:19

Veggpryd


La oss pryde veggene med dekorasjon, ikke bare malerier og bilder. Det er selvfølgelig mye man kan henge opp på veggene. Jeg fant noen bilder til inspirasjon hvor jeg falt pladask for nesten alt jeg så. Lysende skilt, som denne bananen er jo utrolig kul og ikke minst morsom. Det finnes så mange lysskilt man kan få kjøpt flere steder, både gamle og nye. Hva med å lage din egen grønnplantevegg inne? Her er det mange måter å pryde veggene dine på. Finn din stil og uttfyll den.

Frida Vardehaug

#inspirasjon #tips #interiør #pinterest #dekor

 • 15.09.2017, 17:55

Kreativt gavetips


Hvis du skal i et selskap og er litt usikker på hva du vil gi, kan dette være et tips til deg. Lag en litt kreativ blomstergave i en eske. Kjøp en fin eske med lokk, deretter kjøper du de blomstene du vil og oasis slik at blomstene sitter fast, samt at de holder seg lengre. Husk at esken må være tett, så det er lurt å teipe litt plastikk ned i esken før du starter. Jeg lagde denne esken med blomster som en tilleggsgave til et brudepar for noen helger siden og ble veldig fornøyd. 

 

Ha en kjempefin helg!

 

Frida Vardehaug

#gave #tips #inspirasjon #dekorasjon #bryllup #blomster

 • 13.09.2017, 17:33

Fargerik inspirasjon


Her om dagen lastet jeg ned en app, og denne appen vil jeg dele med dere. Jeg pleier aldri å laste ned apper jeg egentlig ikke har bruk for og fordi det tar opp plassen på mobilen. Men, denne appen har jeg brukt i nesten hele dag. Litt for gøy, men også noe jeg kan bruke i jobb. Appen heter Pantone Studio. Pantone er et selskap som utvikler farger til interiør, grafisk trykk, mote og mye mer. Jeg bruker denne appen til daglig inspirasjon. 

Kameraet viser som på første bildet noen av fargespekterene du kan få, og gir et eksempel på fargepalett av de fargene kameraet tar opp. Etter du har trukket på utløseren, får du se hvilke farger den har valgt. Her får du vite hva fargene heter ved å trykke på de.

 

Etter dette kan du lagre bildet med fargepaletten og navngi den. 

 

Så hvis du ser noe du vil ha til inspirasjon senere, om det er i naturen, interiør, mote eller noe du ser i et magasin kan du ta frem Pantone Studio appen din. Vær din egen inspirasjon!

 

Frida Vardehaug

#app #interiør #farger #inspirasjon #tips #foto

 • 06.09.2017, 18:21

Regndager som dette


Å starte dagen med å kunne ligge litt lenger i senga og høre på regnet øse ned utenfor, er en deilig følelse. Vite at det er ingenting som haster, eller må leveres innen en tidsfrist. Rolig onsdag. Det er slike dager det er deilig å jobbe som freelancer. Selvfølgelig har jeg sittet på kontoret tilsvarende en arbeidsdag, men uten stress og mas. Jeg har fått plukket ut bilder til en artikkel jeg skal skrive som min private fotograf, Georg Aamodt har tatt. Tenkte jeg skulle komme tilbake til det i løpet av uka, så dere får se litt hvordan jeg liker å jobbe i praksis. Håper dere har hatt en flott (regn)dag!

 

Frida Vardehaug

#høst #jobb #freelancer #interiør #regn #mood #pinterest

 • 25.08.2017, 15:41

Tre favoritter


I år igjen har Jotun Lady kommet med nye vakre farger til alle oss som liker å fornye. Den nye fargekolleksjonen heter "Rhythm of life" med inspirasjon fra naturen i Norge, men også ørkenlandskap og regnskogen. Jeg har allerede lagt en elsk på tre av de nye fargene fra kolleksjonen. 

 

Norwegian Wood

Dette er en brunfarge med rødlige hint som virker lun og rolig. Jeg syntes denne er tøff, og kan brukes på alle vegger med lyse hvite lister. Deilig!

Blåis

Blålig farge med hint av grønne undertoner. Ser for meg denne i matt maling på en slett vegg på et soverom. Jeg digger navnet også. Blå is er nam.

Silky Pink

Jeg får ikke nok av duse rosafarger. Dette er en delikat rosafarge som jeg mener kan passe i hvilket som helst rom i huset. Bare pass på, ikke bruk for mye av det gode (til venstre MYK og til høyre SILKY PINK)

/bilder fra jotun.no

Hvilken farge likte du best?

 

Frida Vardehaug

#jotun #farger #interiør #trend #bilder #design

 • 18.08.2017, 18:39

Baby-uro


For rett over to måneder siden fikk min søster sitt første barn, og jeg ble stolt tante til lille Ylva. Jeg bestemte meg da for å lage en baby-uro til lille tanteungen. Brukte litt tid til å finne ut av hva slags motiv jeg ville bruke, og kom raskt frem til regnskyer da jeg hadde gjort min research. Det er et rolig motiv, men likevel så holder det ordet "uro" på sin plass. Regndråpene gir god bevegelseseffekt og uromoment.

 

Det jeg brukte var:

bomulsstoff med to forskjellige blåfarger,

hvit sytråd,

vatt til å fylle skyene med,

en metallring og silkebånd. 

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og det virker som Ylva liker den også. Gøy å lage noe jeg aldri har lagd før, det kan man vel tyde. Det er vel litt av sjarmen tenker jeg.

 

Frida Vardehaug

#diy #uro #interiør #design #baby #familie #gave

 • 14.08.2017, 12:12

Dagens mood


I dag er en slik dag hvor jeg vil kle meg til høsten, mens sommeren kjemper for å bli. Jeg er litt ferdig med å gå i shorts, og sier hei til ullgenseren. Liker best å gå i løse klesplagg om dagen. Stramme klær får meg til å holde pusten. Hovedfokuset er komfort. Hvor jeg kan sitte i en god myk stol, eller sofa og bare synke inn. Spise dessert med god samvittighet, helst til lunsj. Jeg har også en stor interesse for grønnplanter om dagen, eller har vel egentlig hatt det en stund. Kan ikke få nok av det. Kjøpte til og med en bok om grønnplanter som heter Green Home Book. Min nye hobby.

Frida Vardehaug

#mood #inspirasjon #interiør #fashion #mat

 • 12.08.2017, 12:15

Firmaet fyller år


Denne måneden er det ett år siden jeg startet mitt eget firma Vardehaug Interiør. Hurra! Har vært med på mye gøy det første året. En av de har vært å starte opp reklamebyrået Grotesk AS med gode venner, som nå er blitt kollegaer. Jeg gleder meg allerede til det neste året, og er veldig spent på hva det bringer. Ser for meg at det kan bli en del å gjøre allerede denne høsten. Mange idéer jeg vil starte på og få fullført. Håper på å etterhvert vise dere mer her på bloggen hva jeg kommer til å gjøre. Så jeg håper du vil følge med videre.

Foto: Georg Aamodt

Vagina t-skjorte designet av Emilie Becker

Instagram: @emiliebeckerillustration

 

Frida Vardehaug

#interiør #blogg #firma #fashion #foto #bursdag

 • 09.08.2017, 16:46

4 enkle tips til et litt mer fargerikt hjem


Hvis du bor i en leilighet som du leier, eller ikke finner ut hvilken farge du skal male veggen(e) dine med, kan det være en helt annen måte å få inn farger til rommet ditt på. Jeg liker veldig godt når folk tar noen sjanser, eller bare kjører på når det gjelder å male veggene sine med farger som andre ikke kunne funnet på å bruke hos seg selv. Alle er ikke like når det kommer til malingsfarger, og det er helt greit. Hvite vegger trenger ikke være kjedelige. Du må bare finne ut av hvordan du kan bringe farger til et rom uten å måtte male alle veggene.

1. Piff opp sofaen med puter i farger du trives med, eller pledd. Det finnes så mange fine puter og putetrekk i de fleste interiørbutikker. 

2. Tepper kan du ha over alt i et hus, eller i en leilighet. Kan egentlig ikke få nok av tepper. Det er mykt å gå på, du kan få de i forskjellige farger og mønstre, og du kan få de i forskjellige størrelser. 

3. Finn møbler i treverk. Gjerne i samme type treverk, eller noe som likner. Da blir det ikke så mange forskjellige tresorter under ett tak. Det kan bli litt forvirrende. Treverk har noen flotte farger i seg, og spesielt når du kan se strukturene i treverket.

4. Grønnplanter gir liv til et hvert hjem. Har du en jungel eller et par grønnplanter i vinduskarmene, uansett blir rommet friskere. Her kan du også finne flotte potter i farger som du liker.

 

Frida Vardehaug

#hjem #farger #interiør #inspirasjon #tips 

 • 12.06.2017, 15:31

Marrakech, take me away


Er det et sted jeg har lyst til å reise til, så er det Marrakech i Marokko. For et vakkert sted, utifra de bildene jeg har sett selvfølgelig. Så mange flotte farger i interiøret, men også maten med alle de fine krydderne de har. Mange inspirerende stiler og storslåtte arkitekturperler. Kan ikke gjøre annet enn å drømme meg bort i disse bildene, mens jeg sitter hjemme i kalde Norge.


Frida Vardehaug

#interiør #Marrakech #reise #opplevelse #inspirasjon #pinterest

 • 07.06.2017, 15:38

Fløyel er hot


Fløyel kan være litt typisk glam og muligens litt 'over the top', men siden tidenes morgen har det vært et luksustekstil. Har du noen gang hørt uttrykket fløyelsmykt ? Fløyel er et utrolig behagelig stoff blandet med silke. Det ble brukt for over 4000 år siden, og var på moten under 20', 70', 80' og 90'tallet. Da ble det produsert en billigere verson av fløyel, som heter velour. Jeg husker fra da jeg var liten, at jeg hadde en fløyelskjole jeg likte veldig godt. Tekstilet har kommet tilbake på catwalken, men også i interiøret. Noe jeg elsker! Jeg nevner i fleng; stoler, sofaer, tepper, puter, tapeter og mye mye mer. Ikke bare er stoffet fint, men det kommer i så mange farger som er moderne og ikke minst passer de inn i et hvert hjem.​
Har du hoppet på trenden?

 

Frida Vardehaug

#trend #mote #interiør #fløyel #pinterest #blogg #hverdag

 • 11.05.2017, 17:40

Nyt uteplassen din


La oss se bort ifra det triste, grå regnværet som har vært her på Østlandet de siste dagene, og glede oss til det blir like fint som det var for en uke siden. Jeg har satt sammen litt forskjellig interiør som kan passe perfekt nå som sommeren er rett rundt hjørnet. La deg inspirere!Frida Vardehaug

#interiør #møbler #design #inspirasjon #tips #ute #hjem #magasin

 • 10.05.2017, 17:18

Jeg har ikke en ordentlig jobb..


..er det mange som kanskje mener, men hva er egentlig en ordentlig jobb? Jeg har fått høre dette noen ganger.

"Hva jobber du som?"

"Interiørdesigner."

"Er det en ordentlig jobb da? Tjener du noe penger på det da?"

Heldigvis får ikke de som sier dette meg til å tvile på mitt yrkesvalg. Ja, jeg jobber freelance. Det betyr at jeg kanskje ikke får inn fast hver måned, men det er noe jeg var klar over da jeg startet. Det er nok for mange som syntes det å ha en "utradisjonell" jobb kan virke skummelt og ikke forstår seg helt på hvorfor noen ikke velger det som er trygt, alltid. For meg er det viktig å gjøre det jeg trives med, og jeg er veldig stolt over å kunne si at jeg er interiørdesigner. Ikke alle jobber kommer som perler på en snor, det må jobbes for å lykkes. Jeg startet som interiørdesigner for 9 måneder siden, så jeg er fortsatt i startsfasen. Det blir bare bedre!

    

 

Frida Vardehaug

#jobb #interiør #hverdag #meninger #diskusjon #blogg 

 • 28.04.2017, 17:03

Dansk i Paris
 

Jeg kom over denne restauranten da jeg søkte på Beetle-stoler på pinterest. Dette er bilder fra en Dansk restaurant lokalisert i hovedgata Champs-Elysées i selveste Paris. Designet er en blanding av designerene GUBI og GamFratesi. Blir aldri lei av marmor, spesielt ikke grønn marmor. Jeg ble så betatt av alle de forskjellige grønne nyansene de har brukt, og materialvalgene deres. Denne restauranten står på lista mi neste gang jeg skal til Paris. Du tenker kanskje, hvem vil spise danske smørbrød i PARIS? Jeg ville gjort det bare på grunn av interiøret, og fordi jeg digger dansk smørbrød. Bon appétit!

 

Frida Vardehaug

#interiør #inspirasjon #Paris #restaurant #pinterest #reise #tips

 • 05.04.2017, 12:52

Beste kontoret i hele Tønsberg


 

Det er så deilig å kunne ha et kontor å gå til hver dag. Å jobbe freelance med hjemmekontor er en fin mulighet i starten av et nyoppstartet firma, men for meg ble det litt kjedelig i lengden. Hvis jeg ikke jobbet hjemme, så jobbet jeg på caféer eller på biblioteket. Endte opp med å bruke for mye penger på mat og kaffe til slutt.. Det å jobbe i et kreativt kollektiv sammen med flinke folk gjør jobben min mye mer motiverende. Trives svært godt her hos Grotesk Reklamebyrå!

  

Frida Vardehaug

#interiør #kontor #Tønsberg #reklamebyrå #jobb #hverdag #foto

 • 23.03.2017, 18:18

Over all forventning


Jeg må bare si tusen takk til alle som ønsker meg lykke til med ny jobb i reklamebyrå, og som har vært innom bloggen min. Innlegget mitt i går Jeg har startet reklamebyrå, var det rekordmange (for meg) som leste innlegget mitt. Det er så utrolig gøy å se. Jeg må si det er veldig spennende og kanskje utfordrende å starte et reklamebyrå når jeg ikke har jobbet med det før, men vi er et utrolig godt team som deler våre erfaringer og kunnskaper med hverandre slik at vi kan bli best i det vi gjør. For det er jo det vi håper på!

Ha en flott torsdag kveld!

 

Frida Vardehaug

#jobb #interiør #kontor #reklamebyrå #blogg #hverdag

 • 22.03.2017, 18:31

Jeg har startet reklamebyrå
Da var katta ut av sekken! Jeg og tre (Georg, Jonathan og Ole) har startet et reklamebyrå sammen i Tønsberg. Jeg stiller som interiørdesigner hvor jeg hjelper bedrifter med å innrede i lokalene deres. Om det er helt nyoppstartede bedrifter, eller de har lyst til å fornye seg. Det er ikke typisk at et reklamebyrå har en interiørdesigner på laget, men det er en del av pakka våres som reklamebyrå. Det blir veldig spennende å se hva som kommer av jobber etter hvert.

 
Det var hyggelig at Tønsbergs Blad ville skrive en liten sak om vårt nyoppstartede reklamebyrå i avisa. Vi har valgt å kalle byrået for Grotesk. Dette navnet har vi valgt fordi det er litt annerledes og utradisjonelt, noe som vi kan kjenne oss igjen i. Vi har allerede fått både positive og negative kommentarer ved navnet, noe vi syntes er litt gøy. 

Hva syntes du om navnet?

 

Frida Vardehaug

#interiør #reklamebyrå #kontor #avis #artikkel #blogg #Tønsberg

Frida Vardehaug Pettersen

Jeg gikk akkurat ut med en bachelorgrad i interiørdesign fra Southampton Solent University etter først å ha gått to år på interiør ved Norges Kreative Høyskole. Har en stor interesse for interiør og elsker å ta bilder. Kontakt: frida.vardehaug@gmail.com Nettside: www.vardehauginterior.com

Search

Bloggdesign