Botanisk trend

Grønne planter har vært en trend de siste årene og det er jo forståelig siden de er et dekorativt element. I interiørmagasinene og motemagasinene ser man mye grønnplanteprint på tekstiler og tapet. Hvis man ikke har lyst på print så er jo ekte vare nesten mye bedre. For det å ha ekte grønne planter i hus bidrar til bedre inneklima og sammtidig blir et dekorativt element. 

Vi mennesker trives ekstra god i miljø med grønne planter hvor de fungerer som luftrensere. De får oss til å føle oss bedre både fysisk og psykisk. Enkelte planter kan faktisk rense inneluften og kan være med på å redusere hodepine og trøtthet. Det hjelper også på stress samt øker konsentrasjonen og kreativiteten. Så hvis du vil få det litt bedre og mer trendy i hjemmet burde du gå til innkjøp av noen grønne planter.

Innhold tatt fra Mester Grønn

 

Har du noen grønne planter hjemme?

– FRIDA –

 

#trend #interiør #planter #blogg #collage

New camera

For en måned siden var jeg med i en instagramkonkurranse på Vita hvor jeg bor, om å ta det beste bildet av en Vitakopp og legge det ut på instagram. Jeg ble da den heldige vinneren av et Nikonkamera, og i dag kom det i posten. Gjett hvem som er superfornøyd nå? 😀

// A month ago I attended an instagram competition here at Vita where I live. The competition was to take the best picture and post it on instagram. I was the lucky winner of a Nikon camera and I got it in the mail today. Guess who is super happy now? 😀 //

 

Så i dag har jeg prøvd ut kameraet i parken for å teste ut hvordan det fungerer. Det jeg fant ut da jeg tok bilder var at zoomen på kameraet var utrolig bra. Kan jo kalle det et perfekt stalkerkamera. Haha! De bildene jeg har tatt her tok jeg på 1,5 til 2 meters avstand. 

// I tested the camera in the park today to find out how it workes. What I found out was that the zoom is really good. Because of the zoom I would call it a good stalker camera. Haha! These pictures I took was taken on a 1,5 to 2 meters distance. //

  
 

Dette blir mitt nye bloggkamera som jeg håper å få brukt mye, slik at jeg kan få lagt ut flere bilder på bloggen. 

// This will be my new blog camera, and I hope to use it often so I can show you my pictures on the blog. //

 

– FRIDA –

 

#kamera #bilder #foto #blomster #park #blogg

Bachelor, check!

Når jeg sitter å tenker på hvor tiden min egentlig har gått og hvor fort tiden flyr, så er det ikke til å gjemme under en stol at det ikke har vært her på bloggen. For jeg har de tre siste månedene holdt på med min bacheloroppgave som har tatt mesteparten av tiden min. Så bloggen har ikke vært en prioritet, dessverre. Men det er med dette innlegget jeg kan feire at jeg har levert min siste oppgave, og at jeg egentlig har “ferie”.

HURRA! 


Fem fine frøkner som er ferdige med bacheloren i Interior Design Decoration!

 

Bildet sier mer enn tusen ord (kisjé, I know). Jeg hadde sovet i 2 timer, noen døgna, vi hadde ikke spist mat – men fy søren så fornøyde vi var! Det neste steget var å finne ut av hva jeg skal gjøre nå? 

Siden videregående har jeg studert eller visst at jeg skulle studere, og nå er jeg ferdig. Tanken om å finne seg jobb og faktisk begynne egen arbeidskarriere er litt skummelt men også utrolig spennende. Jeg kan jobbe med det jeg vil og fokusere på det som interesserer meg.

Med tanke på at jeg skal være i Southampton litt til, bruker jeg denne tiden godt til å jobbe med porteføljen min og bloggen. Så nå blir det ikke lange pauser mellom innleggene.

 

Ha en strålende dag!

– FRIDA –

 

#karriere #interiør #blogg #vår #ferie #bachelor