Nytt fargekart fra Jotun

I dag har det vært lansering for Jotun LADY fargekart 2017. Farger har så mye å si i et rom og spesielt på veggene. Noen går for de lyse hvite fargene, mens andre er litt ekstra “ville” og går for farger som er farger, rett og slett. Når jeg skriver “ville” så mener jeg ikke at du har mange forskjellige farger på veggene, men noen som faktisk tør å ta en sjanse med noe som er litt mer unikt og enestående. Det er ikke lett å ta en slik avgjørelse, for som sagt velger de fleste de lyse hvite fargene fordi de er usikre eller ikke har en anelse om hva de vil ha. Det som er fint med det nye fargekartene til LADY er at du kan se malingsfargene på vegger i rom ved siden av fargekoden. Jeg har tatt ut noen farger som jeg mener flere kan bli litt “villere” til å plukke ut til neste malingsstrøk.

Bildene er tatt av Siren Lauvdal og stylet av Kråkvik & D’Orazio.


Enten vi er i Tokyo, San Francisco eller Stockholm, verdens storbyer bobler av inspirasjon og kreativitet! Når vi slipper denne lekne mentaliteten inn i hjemmene våre oppstår en deilig energi. Skulpturelle designobjekter mot vegger i dust fargespill oser eleganse, og gir et hjem som inspirerer, akkurat som storbyen. – Jotun

 


Vi nordboere tyr ofte til naturen når vi trenger å slappe av. Skog og hav gir oss ro og påfyll, og med LADYs deilige fargenyanser kan vi ta med oss denne beroligende atmosfæren hjem. Kle veggene i sobre blåtoner med innslag av den vakre og kornfargede Cashmere for et gyllent preg. Innred med flettede kurver, treverk og keramikk, og kjenn hvordan den hektiske hverdagen plutselig går litt saktere. – Jotun

 


Når vi samler vakre håndverksobjekter, unike vintagekupp og suvenirer fra spennende reiser under ett tak, oppstår en helt spesiell atmosfære. Sammen danner de et bilde av hvem vi er, og skaper deilige omgivelser som inviterer til samvær. Helheten får en egen sanselighet og varme, forsterket av brente veggfarger som bringer verden hjem til oss. – Jotun

 

Så du noen farger du likte?

 

– FRIDA –

#interiør #tips #inspirasjon #jotun #farger #lady #collage

Mine favoritter

 

1. Kristina Krogh plakat 30×40 threefold, 799 kr (røst.no)     2. Muuto wood lamp hvit, 1.250 kr (ting.no)    

3. Potteskjuler Bastian liten, 129 kr (Kremmerhuset)     4. Putetrekk i bomull, 49,90 kr (HM home)    

5. Duftlys i glassbeholder, 149 kr (HM home)     6. Stor oppbevaringskurv i fit grå, 199 kr (HM home)

 

Her er noen av mine interiørfavoritter, ikke bare denne høsten, men noe du kan ha stående fremme uansett sesong eller årstall vil jeg si. En av mine største favoritter her er muutolampa. Er det noe jeg skal kjøpe når jeg får råd uten å få dårlig samvittighet etterpå er den lampa. Har vel vært forelsket i den i over to år, så det er noe jeg gleder meg til!

Har du lyst til å følge denne bloggen og mitt firma videre så kan du like

facebooksiden min HERda hadde jeg blitt kjempeglad 🙂

 

– FRIDA –

#interiør #design #favoritter #hverdag #guide #hjemme #shopping #inspirasjon #blogg

Forbered deg på høsten

/inspirasjon/

Høsten er rett rundt hjørnet og det er på tide å forberede seg på mørkere tider og å komme tilbake til hverdagen. En måte å forberede seg på er å ta frem varme tepper, myke puter og detaljer fra naturen som gir høststemning. For høsten er jo en utrolig fin tid på året som enten er for kort siden snøen kommer, eller for lang fordi nedbøren er bare i form av regn. Jeg er veldig glad i å ta frem alt som kan skape en lun stemning i hjemmet og farger som kan matches med de fine bladene på trærne. Været ute kan du dessverre ikke kontrolere, for vi vil jo ikke ha bare en regnfull høst, men stemningen inne kan du dekorere og gjøre slik at du får en fin høst.

 

Hvordan liker du å ha det hjemme på høsten?

 

– FRIDA –

#interiør #høst #hverdag #design #foto #collage 

Ny nettside

Da kan jeg med glede si at min egen nettside er oppe og går. Jeg har ventet lenge og jobbet en del med å starte mitt eget firma som interiørdesigner/konsulent (enkeltmannsforetak), noe jeg har gledet meg til en stund nå. Dette er noe jeg kommer til å gjøre videre og jeg håper jo å få en del oppdrag hvor jeg kan hjelpe folk med innredning i hjem, styling til boligfotografering mm.

Det er bare å ta en titt innom nettsiden min hvis du er interessert.

www.vardehaug.squarespace.com

 

 

– FRIDA –

 

#nettside #blogg #interiør #foto 

Se hva som skjer


Foto: Georg Aamodt

 

Hei og hopp! Denne sommeren har jeg hatt graduation i England og feiret at jeg er ferdig med tre år som student, og kan nå kalle meg selv en Interiørdesigner(egentlig en ubeskytta tittel..) Det vil også si at vi har flyttet fra Southampton og tilbake til Tønsberg. Her kommer vi til å bli en stund før vi kan flytte til Oslo igjen. 

I disse tider jobber jeg med noe som jeg håper kommer til å bli bra, som jeg kommer til å dele her på bloggen når den tid inntreffer. Litt spennende og starte noe nytt kjenner jeg, men også litt skummelt da. Som jeg pleier å si, det ordner seg alltid for snille gutter og jenter som oss.

 

To be continued…

 

– FRIDA –

 

#blogg #interiør #hverdag #foto