Mine Instagram-favoritter

Jeg bruker Instagram fast til å enten legge ut bilder selv, eller for å få inspirasjon fra andre. Det tok meg lang tid å finne profiler som jeg faktisk syntes var inspirerende for meg. Hva lot jeg meg inspirere av, og hvorfor er de mine favoritter? Jeg vil dele tre av mine Instagram-favoritter med dere, som jeg blir inspirert av.

@designlovefest / Bri Emery

Bri Emery er en kreativ leder bosatt i Los Angeles. Hun er grunnlegger for firmaet designlovefest, og er en livsstilblogger som skriver om interiør, design, mat, reise og underholdning mm. Det jeg liker med Instagram-profilen hennes er hvordan hun ser farger, hvordan hun kombinerer jobb og hverdag så godt med hverandre og ikke minst at hun reiser rundt til forskjellige destinasjoner hvor hun deler dette på Instagram. Om jeg bare kunne vært med.

 

@consortdesign / Consort

Consort er en interiørbutikk lokalisert i Los Angeles og New York. Mat Sanders og Brandon Quattrone er grunnleggerene av butikken. Stilen deres er en miks av klassisk, sofistikert, men likevel moderne og trendy. De har blandt annet innredet huset til Shay Mitchell (bildet nederst til venstre), og kjendiser som Jessica Alba, Jimmy Kimmel og Sophia Bush elsker butikken. Jeg digger stilen deres og Instagram-profilen deres bungner av interiørinspirasjon. Hadde vært veldig gøy å dra innom denne butikken neste gang jeg er i New York eller Los Angeles.

 

@2019.no / 2019

2019.no er en Norsk nettbutikk fra Bergen, som selger illustrerte bilder av kjente og ukjente personligheter, bygninger og kunstverk. Fokuset deres er norsk design, produsert i Norge og de er miljøvennlige. Jeg kom over denne Instagram-profilen for en stund siden hvor jeg digget bildene deres. At kunstverkene deres passer inn i de fleste nordiske hjem, er helt sikkert. Hvis jeg skulle kjøpt et bilde, ville jeg valgt et av Kong Haakon eller Marilyn Monroe som tar selfie. 

 

Del gjerne dine Instagram-favoritter i kommentarfeltet!

 

– FRIDA –

#instagram #bilder #interiør #inspirasjon #tips #inspo #blogg #hverdag

Mitt mål for tjuesytten

Endelig er tjuesytten her, og som jeg har gledet meg. Det jeg har sett frem til er å kunne utvikle meg selv enda mer og vise mitt potensiale. Det å starte et nytt firma hvor jeg hopper inn i en verden hvor det allerede er så mange som gjør det samme som meg, har vært veldig utfordrende. Målet mitt er å bruke utdanningen min for alt det er verdt. Derfor blir mitt nyttårforsett dette året å jobbe som interiørdesigner på forskjellige områder. Jeg har allerede noen spennende oppdrag som dere får vite om litt senere. Gleder meg til å fortelle om dem!​

foto: Georg Aamodt

Hva er dine nyttårsforsetter?

 

– FRIDA –

#nyttår #jobb #interiør #interiørdesigner #blogg #hverdag #søndag #januar