Tre favoritter

I år igjen har Jotun Lady kommet med nye vakre farger til alle oss som liker å fornye. Den nye fargekolleksjonen heter “Rhythm of life” med inspirasjon fra naturen i Norge, men også ørkenlandskap og regnskogen. Jeg har allerede lagt en elsk på tre av de nye fargene fra kolleksjonen. 

 

Norwegian Wood

Dette er en brunfarge med rødlige hint som virker lun og rolig. Jeg syntes denne er tøff, og kan brukes på alle vegger med lyse hvite lister. Deilig!

Blåis

Blålig farge med hint av grønne undertoner. Ser for meg denne i matt maling på en slett vegg på et soverom. Jeg digger navnet også. Blå is er nam.

Silky Pink

Jeg får ikke nok av duse rosafarger. Dette er en delikat rosafarge som jeg mener kan passe i hvilket som helst rom i huset. Bare pass på, ikke bruk for mye av det gode (til venstre MYK og til høyre SILKY PINK)

/bilder fra jotun.no

Hvilken farge likte du best?

 

Frida Vardehaug

#jotun #farger #interiør #trend #bilder #design

Baby-uro

For rett over to måneder siden fikk min søster sitt første barn, og jeg ble stolt tante til lille Ylva. Jeg bestemte meg da for å lage en baby-uro til lille tanteungen. Brukte litt tid til å finne ut av hva slags motiv jeg ville bruke, og kom raskt frem til regnskyer da jeg hadde gjort min research. Det er et rolig motiv, men likevel så holder det ordet “uro” på sin plass. Regndråpene gir god bevegelseseffekt og uromoment.

 

Det jeg brukte var:

bomulsstoff med to forskjellige blåfarger,

hvit sytråd,

vatt til å fylle skyene med,

en metallring og silkebånd. 

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og det virker som Ylva liker den også. Gøy å lage noe jeg aldri har lagd før, det kan man vel tyde. Det er vel litt av sjarmen tenker jeg.

 

Frida Vardehaug

#diy #uro #interiør #design #baby #familie #gave

Dagens mood

I dag er en slik dag hvor jeg vil kle meg til høsten, mens sommeren kjemper for å bli. Jeg er litt ferdig med å gå i shorts, og sier hei til ullgenseren. Liker best å gå i løse klesplagg om dagen. Stramme klær får meg til å holde pusten. Hovedfokuset er komfort. Hvor jeg kan sitte i en god myk stol, eller sofa og bare synke inn. Spise dessert med god samvittighet, helst til lunsj. Jeg har også en stor interesse for grønnplanter om dagen, eller har vel egentlig hatt det en stund. Kan ikke få nok av det. Kjøpte til og med en bok om grønnplanter som heter Green Home Book. Min nye hobby.

Frida Vardehaug

#mood #inspirasjon #interiør #fashion #mat

Firmaet fyller år

Denne måneden er det ett år siden jeg startet mitt eget firma Vardehaug Interiør. Hurra! Har vært med på mye gøy det første året. En av de har vært å starte opp reklamebyrået Grotesk AS med gode venner, som nå er blitt kollegaer. Jeg gleder meg allerede til det neste året, og er veldig spent på hva det bringer. Ser for meg at det kan bli en del å gjøre allerede denne høsten. Mange idéer jeg vil starte på og få fullført. Håper på å etterhvert vise dere mer her på bloggen hva jeg kommer til å gjøre. Så jeg håper du vil følge med videre.

Foto: Georg Aamodt

Vagina t-skjorte designet av Emilie Becker

Instagram: @emiliebeckerillustration

 

Frida Vardehaug

#interiør #blogg #firma #fashion #foto #bursdag

4 enkle tips til et litt mer fargerikt hjem

Hvis du bor i en leilighet som du leier, eller ikke finner ut hvilken farge du skal male veggen(e) dine med, kan det være en helt annen måte å få inn farger til rommet ditt på. Jeg liker veldig godt når folk tar noen sjanser, eller bare kjører på når det gjelder å male veggene sine med farger som andre ikke kunne funnet på å bruke hos seg selv. Alle er ikke like når det kommer til malingsfarger, og det er helt greit. Hvite vegger trenger ikke være kjedelige. Du må bare finne ut av hvordan du kan bringe farger til et rom uten å måtte male alle veggene.

1. Piff opp sofaen med puter i farger du trives med, eller pledd. Det finnes så mange fine puter og putetrekk i de fleste interiørbutikker. 

2. Tepper kan du ha over alt i et hus, eller i en leilighet. Kan egentlig ikke få nok av tepper. Det er mykt å gå på, du kan få de i forskjellige farger og mønstre, og du kan få de i forskjellige størrelser. 

3. Finn møbler i treverk. Gjerne i samme type treverk, eller noe som likner. Da blir det ikke så mange forskjellige tresorter under ett tak. Det kan bli litt forvirrende. Treverk har noen flotte farger i seg, og spesielt når du kan se strukturene i treverket.

4. Grønnplanter gir liv til et hvert hjem. Har du en jungel eller et par grønnplanter i vinduskarmene, uansett blir rommet friskere. Her kan du også finne flotte potter i farger som du liker.

 

Frida Vardehaug

#hjem #farger #interiør #inspirasjon #tips