Enkel bordpynt til høsten

Høsten er så hjertelig velkommen med sine fargede løv, kalde temperatur og alle de flotte grønnsakene. Innhøsta grønnsaker til en forfriskende middag, som fårikål eller grønnsakssuppe er helt fantastisk. Men må man egentlig bruke disse fine råvarene kun til mat? Jeg tenker det kan være gøy å bruke de til litt bordpynt også. Hva med å sette gullerøttene i en glassvase med vann hvor det grønne stikker så fint opp? Det må jeg si er enkel og flott bordpynt denne høsten.

   

 

Frida Vardehaug

#bordpynt #tips #inspirasjon #interiør #pynt #pinterest

Veggpryd

La oss pryde veggene med dekorasjon, ikke bare malerier og bilder. Det er selvfølgelig mye man kan henge opp på veggene. Jeg fant noen bilder til inspirasjon hvor jeg falt pladask for nesten alt jeg så. Lysende skilt, som denne bananen er jo utrolig kul og ikke minst morsom. Det finnes så mange lysskilt man kan få kjøpt flere steder, både gamle og nye. Hva med å lage din egen grønnplantevegg inne? Her er det mange måter å pryde veggene dine på. Finn din stil og uttfyll den.

Frida Vardehaug

#inspirasjon #tips #interiør #pinterest #dekor

Kreativt gavetips

Hvis du skal i et selskap og er litt usikker på hva du vil gi, kan dette være et tips til deg. Lag en litt kreativ blomstergave i en eske. Kjøp en fin eske med lokk, deretter kjøper du de blomstene du vil og oasis slik at blomstene sitter fast, samt at de holder seg lengre. Husk at esken må være tett, så det er lurt å teipe litt plastikk ned i esken før du starter. Jeg lagde denne esken med blomster som en tilleggsgave til et brudepar for noen helger siden og ble veldig fornøyd. 

 

Ha en kjempefin helg!

 

Frida Vardehaug

#gave #tips #inspirasjon #dekorasjon #bryllup #blomster

Fargerik inspirasjon

Her om dagen lastet jeg ned en app, og denne appen vil jeg dele med dere. Jeg pleier aldri å laste ned apper jeg egentlig ikke har bruk for og fordi det tar opp plassen på mobilen. Men, denne appen har jeg brukt i nesten hele dag. Litt for gøy, men også noe jeg kan bruke i jobb. Appen heter Pantone Studio. Pantone er et selskap som utvikler farger til interiør, grafisk trykk, mote og mye mer. Jeg bruker denne appen til daglig inspirasjon. 

Kameraet viser som på første bildet noen av fargespekterene du kan få, og gir et eksempel på fargepalett av de fargene kameraet tar opp. Etter du har trukket på utløseren, får du se hvilke farger den har valgt. Her får du vite hva fargene heter ved å trykke på de.

 

Etter dette kan du lagre bildet med fargepaletten og navngi den. 

 

Så hvis du ser noe du vil ha til inspirasjon senere, om det er i naturen, interiør, mote eller noe du ser i et magasin kan du ta frem Pantone Studio appen din. Vær din egen inspirasjon!

 

Frida Vardehaug

#app #interiør #farger #inspirasjon #tips #foto

Regndager som dette

Å starte dagen med å kunne ligge litt lenger i senga og høre på regnet øse ned utenfor, er en deilig følelse. Vite at det er ingenting som haster, eller må leveres innen en tidsfrist. Rolig onsdag. Det er slike dager det er deilig å jobbe som freelancer. Selvfølgelig har jeg sittet på kontoret tilsvarende en arbeidsdag, men uten stress og mas. Jeg har fått plukket ut bilder til en artikkel jeg skal skrive som min private fotograf, Georg Aamodt har tatt. Tenkte jeg skulle komme tilbake til det i løpet av uka, så dere får se litt hvordan jeg liker å jobbe i praksis. Håper dere har hatt en flott (regn)dag!

 

Frida Vardehaug

#høst #jobb #freelancer #interiør #regn #mood #pinterest