Tenk miljø

Å tenke på miljø er i vinden igjen (noe det burde være hele tiden). Gjennbruk, miljøvennlige produkter, resirkulering og kampen mot matsvinn er noen av løsningene du kan være med på for å hjelpe miljøet. Det er så gøy å se at så mange tar kampen for miljøet og en renere hverdag. 

Vær med på kampen om å bli mer miljøvennlig

TENK MILJØ

Trend på budsjett

De gangene du skal kjøpe inn interiør til hjemmet ditt, har du ofte flere valg av nesten samme produkt enn du tror. Mye av det du finner i butikker er interiør som er “trendy” nå. Det vil si at det samme produktet du finner i en butikk, kan du finne nesten identisk i en annen butikk til to forskjellige priser. Har du et stramt budsjett, men en dyr smak? Da burde du gjøre god research på flere butikker før du velger å kjøpe. Jeg har kommet med noen eksempler på produkter med design og mønster som er i trendbildet nå.

 

 

Frida Vardehaug

#interiør #budsjett #inspirasjon #tips

Vårlykke

Vårstemning i heimen med nydelig lys til sene dager, som får plantene våres til å spire og gro. Vi har et bord med chiliplanter, habaneroplanter, agurk og tomatplanter. Til og med tatt tre stiklinger av en grønnplante. De sprer seg utover tv-benken.

Gleder meg til vi kan begynne å plante ute, og til tulipanene mine kommer for første gang i år.

VÅRLYKKE

Farger i naturlig lys

Vi har så mange muligheter i hverdagen til å ta til oss farger, inspirasjon og motivasjon hele tiden. Farger gir liv og det naturlige lyset bestemmer hvordan en farge viser seg på veggene. Vurderer du en malingsfarge til et helt rom eller en fondvegg, har jeg et godt tips til deg. 

Ta med deg malingsprøver hjem (så store som mulig), eller mal en del av veggen med den valgte fargen.

Se aldri en malingsprøve flatt på et bord, da får du en helt annen visualitet.

Se hvordan malingsfargen funker på hver vegg og krok for å se hvordan fargen blir i det samme rommet, men de ulike veggene. Hver vegg har noe eget ved seg. Noen vegger har vinduer og andre direkte naturlig lys. En lys farge kan virke mørkere på en vindusvegg. Dette er fordi lyset fra vinduet tar for mye av lyset i fargen, mens den veggen som har naturlig lys mot seg vil få fargen til å poppe perfekt.

Frida Vardehaug

#interiør #inspirasjon