Tanker bak boligartikkelen

BoligDrøm 2/2018

 

Gøy å kunne si at jeg har fått publisert min første boligartikkel i sammarbeid med min kjæreste, Georg. Er det noe jeg har jobbet for i flere år nå, så er det akkurat dette. Få lov til å komme hjem til så mange flotte hjem hvor man kan se hvor mye de sjel og kjærlighet de har til hjemmet sitt, er bare den beste jobben. I tilleg til å skrive om hvordan dette har blitt til et hjem og gi leserene inspirasjon til sitt eget hjem. Å formidle et slikt budskap, gjør meg til en lykkelig stylist og journalist.

 

Sjekk ut flere bilder på nettsiden min vardehauginterior.com

Frida Vardehaug

#magasin #boligdrøm #journalist #interiør #stylist 

Enkel bordpynt til 17. mai

Da var det plutselig to dager til 17. mai, og jeg har funnet litt inspirasjon til hvordan bordet ditt kan se ut på den store festdagen. Personlig er jeg veldig glad i enkel bordpynt, hvor hvert element kommer godt frem. Hvordan liker du å pynte til nasjonaldagen vår?

Nøytral linduk med hvitt servise og lilla viola pluss grønt som blomsterpynt, er veldig smakfult.

 

Hvit duk med blått som gjennomgående tema. Bruk små vaser på bordet, og sett noen få blomster

i hver vase sik at det blir luftig.

 

Rødt, hvitt og blått.

Gjennomfør 17.mai med flagg på bordet, blomster og lys i det norges farger til pynt.

 

Frida Vardehaug

#17mai #bordpynt #dekorasjon #interiør #inspirasjon #pynt #nasjonaldag

Varmere tider

 

Endelig har det blitt så varmt ute at de hvite leggene mine kan få slikke litt sol. Vi kan ta med naturen inn og se det spire. Øynene mine lyser hver gang jeg ser et magnoliatre i full blomstring. Nå er det på tide å plante blomster ute og få uteplassen til å rope sommer. Bruk tekstiler til uteplassen din som er behagelige, både farge, mønstre og komfort.

VARMERE TIDER

#interiør #moodboard #inspirasjon #mai

Tapetser deg ut av komfortsonen

Det er enkelt å si at man burde male veggene sine i mørkere farger eller mer fargesterke toner. Kanskje enklere enn å si at man burde velge tapet i steden for maling? Å velge tapet fremfor en malingsfarge er litt utenfor komfortsonen for mange, tror jeg. Men det finnes jo så mange flotte, kule og ikke minst spenstige tapeter der ute. Det skal ikke være så vanskelig å få tak i heller. Mange interiørbutikker som selger tapeter kan fort bestille inn de tapetene du finner på nett. Trenger ikke gå “all in” og tapetsere hele stua, men heller en gang eller et bad/toalett.

Denne flamingotapeten finner du HER

 

Tapeten med grønne kvister, snegler og skjell finner du HER

 

Tapeten med flyvende blå fugler finner du HER

Frida Vardehaug

#tapet #interiør #inspirasjon #hjem