30 year challenge

Flere steder på sosiale medier er det populært å legge ut bilder av seg selv hvordan de så ut for ti år siden og til nå. Mange har forandret seg på ti år når det kommer til utseende, det samme har hjemmene våres gjort. Jeg gjennom IKEAs kataloger på nett fra 1980-tallet til nå. Tidene har forandret seg og det har interiøret også.

     

Fra 1988 til 1992 var det kanskje ikke så mye som var forandret, men begge stilene holdt lenge frem til 2000-tallet.

 

  

2000-tallet ga oss lysere interiør. Det skulle være hvite vegger og IKEA produserte mange møbler som den dag i dag er populære.

 

Katalogen for 2018 viser at farger er inn, og spesielt på vegger. 

 

Frida Vardehaug

#interiør #ikea #bolig #hjem #blogg

På forsiden av lokalavisa

Onsdag sto jeg opp og det første jeg gjorde var å gå til postkassa. Holdt på å skli av veien siden det var utrolig glatt ute, men det klarte jeg fint til postkassa. Det første jeg ser da jeg åpner den og tar opp avisa var meg selv på hele forsiden av Boligavisa. Jeg lo litt høyt og løp inn til Georg som halvsov og hvor jeg roper “Jeg er på forsiden”

Jeg visste jeg skulle komme i Boligavisa, men ikke på selve forsiden. Jeg ble intervjuet hovedsaklig om interiørtrender for 2019 og tenkte at det skulle være en liten artikkel, men den ble mye større en det jeg så for meg. Er veldig glad for å få den positive oppmerksomheten når det kommer til min jobb som interiørdesigner. For det er jo dette jeg lever og ånder for. Å kunne vise til store deler av Vestfold at det er dette jeg kan og er flink til, er utrolig gøy! 

Ikke nok med en stor artikkel i Boligavisen, så ble jeg også dagens navn i Tønsbergs Blad.

 

Frida Vardehaug

#interiør #avis #inspirasjon #blogg #jobb