Dette har jeg med på en konsultasjon

Når jeg er ute hos en kunde på konsultasjon, pleier jeg å ha med meg forskjellig utstyr som jeg må bruke under et kundemøte. Før møtet avtaler jeg med kunden hva de ser for seg og hvilke tanker de har før jeg kommer. Da vet jeg litt bedre hva jeg skal ta med meg på konsultasjonen. Noen kunder tar også bilder og sender til meg, da kan jeg starte tankeprosessen før jeg kommer til kunden. Etterpå avtaler vi når jeg kan komme og hvor jeg skal.

 

En blokk med penn – notere og tegne eksempler på hva slags ønske kunden har

Tommestokk – for å ta mål

Lasermåler – for å måle lengde på veggene

Jotun fargekart + ekstra farger hvis kunden har spurt om farger – da får man en oversikt over hva slags farger kunden foretrekker og hvilke farger som passer sammen

Mobilen – ta bilder av rommene og detaljer

Visittkort – for å gi kunden min kontaktinformasjon

Etter jeg er ferdig hos kunden jobber jeg videre med det vi har pratet om, og eventuelt blir oppdraget forlenget hvis kunden ønsker min ekspertise videre.

 

Frida Vardehaug

4 gode grunner til å velge en interiørkonsulent

Vi nordmenn bruker mye tid hjemme og vi bruker en god del penger på interiør og oppussing. Å skape drømmehjemmet er ikke alltid like lett når det finnes så mange forskjellige møbler, farger og materialer man kan velge mellom. Det er ikke alltid like lett å tenke ut smarte løsninger og kreative idéer uten å ha utdannelse i feltet. Det er nok derfor mange utsetter eller bruker lengre tid på å starte prosjektet. Barrieren er ofte også at det kan være for dyrt å bruke en interiørkonsulent. Jeg har samlet sammen 4 gode grunner til å velge en interiørkonsulent.

 

1. En interiørkonsulent lager et helhetlig konsept og en idé for ditt hjem, basert på dine preferanser. Vi hjelper deg å se hjemmet ditt på en ny måte og fortelle hva slags løsninger du kan gjøre under en konsultasjonstime.

 

2. Hvis man velger å bruke en interiørkonsulent videre, har vi god kunnskap om innredning, møbler, farger og hvorfor noen løsninger er lure. Vi vil guide deg mot gode funksjonelle og estetiske produktvalg. Vi hjelper deg å velge konkrete produkter, eller vi lager en innkjøpsliste. Det er også veldig viktig med budsjett og at interiørkonsulenten følger dette.

 

3. Vi som jobber i interiørbransjen har alltid gode kontakter og leverandører vi sammarbeider med. Hvis man vil bruke en interiørkonsulent videre i et oppussingsoppdrag kan vi gjøre innkjøp og ta prosjektlederstillingen hvis du ikke vil bruke tid på det selv.

 

4. En interiørkonsulent er der fra start til slutt av prosjektet og har alltid en finger med i spillet hvis du vil det. En faglig sterk person å lene seg på hvis man trenger litt ekstra hjelp. For meg er dette et viktig punkt. Kunden har mulighet til å ha direkte kontakt med meg gjennom hele prosjektet til kunden er fornøyd.